Helemaal top !!!!!!! Hier bestellen nergens anders

Kkr snelle levering wezebi nergens anders top service na een keer bestellen gelijk korting

top

snele levering en redelijke prijs en dat je onderdelen kan bestellen van af de tekeningen

Snel en efficient

goede service, efficiente website en een snelle bezorging

Gewoon goed

super

zeer snelle levering!

Goede communicatie

Goede communicatie, zeer belangrijk. Mijn producten snel ontvangen. Een kapotte lamp, snel vervangen. Alleen de nieuwe batterij was met de batterijhouder te groot, nochtans voor mijne Vespa Granturismo 125 L 2005 besteld.

Snelle levering,juiste originele onderdelen...prima.

Gewoon goed

Producten en prijs zijn OK

Producten en prijs zijn OK, de levertijd had wat korter gemogen maar waarschijnlijk heeft dit te maken gehad met de drukte bij de pakjesdienst. Niet erg, ik had de tijd

Prima levering en service

Prima kwaliteit, goeie prijs en snelle levering

7 weken moeten wachten op een Speednut

Op zich kan dat maar laten niets van zich horen.

duidelijk

snel geleverd, alleen jammer dat je je afhaalpunt niet zelf kunt kiezen

Goede prijzen en snelle levering.

Geweldig.

Snel en correct.

Bestelling zoek

Een week geleden kreeg ik het bericht dat mijn bestelling was verzonden. Track & trace van Postnl zegt echter dat het pakket nooit is aangeboden. Vanuit Easyparts geen signaal over de bestelling. Ik geef vooralsnog één ster omdat er niks gebeurt tenzij ik contact probeer te zoeken, en dan is het antwoord enkel 'we zoeken het uit' zonder verdere uitleg.

supersnelle levering spullen prima

duidelijke website met goede onderdeel tekeningen simpel te bestellen en snel geleverd

Snelle geleverd

Goed en snel verzonden en het juiste ontvangen zo als op de foto . Nog niet gemonteerd. Maar ziet er goed uit

Goede en Snelle levering

Goede en Snelle levering enige min punt is verzendkosten die vind ik wat aan de hoge kant.

Netjes afgehandeld

Snel antw op mijn bestelling, levertijd was iets langer, daarna vlot afgehandeld zodra product aanwezig was

Goede en snelle levering, alles goed ontvangen!!!

Juiste en correcte bestelling,alleen levertijd was wat lang

Alles binnen en past goed..

Wel langer moeten wachten omdat er twee schroefjes en ringetjes niet op voorraad waren ... Deze hadden makkelijk ná gestuurd kunnen worden .. Dan was het een 10 geweest. Mooie site met exploded view tekeningen en detail foto’s

Alles is perfect verlopen!!

Alles in orde zoals dat moet zijn, bedankt

Alles was prima in orde

Netwerk 130