Efficient geholpen

Het was gemakkelijk de onderdelen te vinden en te bestellen. Levering was binnen 24 u. Wat wil je nog meer?

❤️❤️

Snelle levering, wordt op de hoogte gehouden van de bestelstatus, kan op de site factuur zien, echt heel fijn!

Snel

Goede en snelle levering en service

Super goede service

Je besteld wat echt heel makkelijk gaat en de levering is echt heel snel erna. Super bedankt.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Leveren kan soms sneller.

Goede communicatie

Super bedrijf met snelle lever tijd.

We kopen graag bij dit bedrijf. Hebben bijna alles op voorraad.

zeer goed

snelle levering en product is naar mijn verwachting .

Netjes afgeleverd

Scooteruitlaat besteld en de volgende dag afgeleverd thuis. Uitlaat zat in originele doos die dan weer in een andere doos was ingepakt. Zodoende een extra beveiliging tegen het "gooi en smijt" werk in de distributie centra's van de vervoersmaatschappijen? Kwam netjes op tijd. Super....

Snel geleverd en goed verpakt!

Perfecte en snelle service!

Niks meer aan doen, perfecte service!

Prima snelle service

Snel en keurig geleverd

Erg positief

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goed betaalbaar en service

Easy parts , heeft mij snel en voordelig geholpen. Waren zonder probleem bereid service te verlenen bij garantie.

Al een maand aan het wachten

Zit nu een maand te wachten op onderdelen die op voorraad waren vanwege een heel klein onderdeel word de rest ook niet verzonden. Heb al een paar mails gestuurd dat ik graag de onderdelen wil hebben die wel op voorraad zijn. Vind het ook heel vervelend dat ik telefonische niet kan uitleggen wat het probleem is. Na een maand nog steeds niets binnen.

prima service en levering

Al langer klant bij easyparts. Ze blijven betrouwbaar en het leveren van onderdelen gaat sneller dan vroeger. Ga zo door.

Snel verzonden en goede prijs/kwaliteit

Binnen 24 uur in huis, netjes verpakt en een goed werkend product.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering precies zoo als beschreven

Goede levering netjes verpakt toppy

Juiste producten

Niet op de juiste dag verzonden

Assortiment en dergelijke is goed. Artikel alleen niet op aangegeven dag verzonden.

Prijs is goed

Prijs is goed en levertijd duidelijk gecommuniceerd

Toch levertermijn ondanks indicatie voorradig.

Heb vorige week dinsdag besteld. Beide producten volgens site voorradig, dus ook gelijk betaald. Als ik toen wist dat een of meer producten niet voorradig waren, had ik ergens anders besteld. Op de site echter werd aangegeven dat beide producten aanwezig waren en de volgende dag geleverd zouden worden. Inmiddels maandagochtend, een week verder, en nog niets ontvangen. Wederom op site nagekeken, is voorradig en klaar om uitgeleverd te worden, echter nog steeds niet uitgeleverd. Dat zegt mij echter niets meer. Jammer, zit er echt op te wachten. Ik ben hier al jaren klant. Jammer dat op email van eind vorige week niet gereageerd wordt. Zeg gewoon dat je iets niet voorradig hebt, dan kan ik zelf beslissen of ik wil wachten of niet.

Netwerk 130

1446 WR Purmerend