Super snelle levering, enorm veel op stock.

Super snelle levering, binnen de 23u thuis! , je komt sneller aan onderdelen dan de de merk service punten, en ze hebben bijna alles van originele onderdelen voor de Peagio group merken, ook voor motoren, die mss wat te weinig in de aandacht staat en zo niet veel mensen weten. Ook zeldzamere modellen als de nieuwe Aprilia Shiver 900. Met mooie exploded views (technische tekeningen) om uw onderdeel te zoeken en te selecteren en je ziet of het op stock is. Echt een aanrader.

Juiste producten

Levering kan sneller, verder prima

Geleverd maar info was minder

Ik ben continu thuis. Heb nog niemand gezien, anders zo tevreden maar nu. UPS wat is dat voor miserie vlor aflevering? Zal proberen klantendienst te contacteren! -- Update Levering is gebeurt maar weinig info gekregen van UPS, heb liever PostNL daar krijg je meer info.

De zadelhoes heeft volledig de verwachtingen maar de helm heeft een zeer slechte pasvorm.

De helm heeft een zeer slechte pasvorm en is zelfs pijnlijk om te dragen. Ik ga deze helm dan ook retour zenden. Jammer dat ikzelf de kosten moet betalen voor deze zending. Het product voldoet niet.

duidelijke site

snel en overzichtelijk

Order part came on time.

Good choice good prices.

Snelle en correcte respons.

Vlugge reactie ontvangen na versturen van vraag en hierna snelle oplossing aangeboden gekregen. Positieve ervaring.

Goede site

Zeer snelle levering

Snelle en beloofde service

Bestelde product binnen 2werkdagen in huis vlotter dan verwacht

Bezorging veel tegen

vrijdagmiddag besteld dan denk zaterdag bezorgd .kwam pas maandagmiddag

Praktisch website. Snel geleverd.

Ruim aanbod, prima service.

Een goede site met duidelijke contactpersonen die je graag helpen

Het duurde wel even maar dat wist ik al voordat ik ging bestellen omdat het niet op voorraad was.. wel fijn dat ik het gewoon kon bestellen!

Great

Great service , been buying since 2017

Snel en goed

Altijd de goede dingen binnen en snelle levering

Snelle levering en originele kwaliteit. wat wil je nog meer?

Snelle levering en originele kwaliteit. wat wil je nog meer?

Prima webshop vooral op scootergebied

Nieuwe variorollen voor mijn Tmax besteld. Vlot geleverd en voor een nette prijs!

goede service en overzichtelijke catalogus

goede service en overzichtelijke catalogus met duidelijke foto's en prijzen !

Correcte prijs en snelle levering.

Correcte prijs en snelle levering

Snelle levering in zeer goede verpakking

Snelle levering nette prijs goed verpakt

Levering uitstekend

Goeje service

Goede service en snelle levertijd

prima levering

Zending was binnen 24 uur binnen. De verpakkingsdoos zat een gat in, product gelukkig niet beschadigd. Spaart weer veel werk. Bezorgers gooien en smijten er op los, jammer toch. Ik heb zelf een bedrijf, we doen veel verzendingen, ook grotere. Altijd wat met de transporteurs.

Goed , snel en easy

Al jaren vertrouwd .