Snel verzonden goed verpakt prima bestel er altijd

Alles was netjes op tijd geleverd. Prima bedrijf

Perfect op tijd geleverd

Perfect op tijd geleverd

Helemaal top!

Ik bestel al voor een tijdje en ben helemaal tevreden met alles. Krijg alles wat ik nodig heb en goeie service.

Zoveelste aankoop bij m'n meest betrouwbare leverancier.

Prima, zoals altijd. Onderdeel bleek niet op voorraad bij leverancier, maar ben prima op de hoogte gehouden over veranderingen in de status van mijn bestelling. Wel een suggestie voor verbetering klantervaring: Aangezien Easyparts niet telefonisch, maar alleen via een contactformulier werkt (ik begrijp waarom), is het wellicht verstandig een contactknop als mogelijkheid bij een onderdeel te plaatsen, waardoor je als klant een contactformulier kan openen dat al refereert naar dat onderdeel. Zodoende wordt het makkelijker met jullie te communiceren over dat specifieke onderdeel. Nu moet ik best moeilijk doen met plakken en knippen en bestelnummers zoeken. Dat kan gewoon wat makkelijker.

Net bedrijf, als onderdelen niet voorradig zijn krijg je netjes op mail wanneer deze verwacht word, en die verwachting maken ze waar. Geen vervangende onderdelen in universeel als je origineel besteld hebt, alleen dat al verdient een pluim.

Snelle levering, juiste onderdelen

Altijd goed maar dit keer heel slecht

Nogmaal bestel ik altijd bij jullie maar vorige bestelling is niet goed gegaan. Jullie gaven aan 3 dagen verzendtijd voor 1 onderdeel van de 6. Dan ga ik er vanuit dat jullie die opsturen maar jullie gaven aan dat ik extra verzendkosten moest betalen. Ik had niet verwacht als je voor 70€ aan spullen besteld dat je die van nog extra moet betalen voor het verzenden van 1 product . Beetje jammer

De site is goed overzichtelijk. Jammer is de prijs voor het verzenden van een artikel. Die mag van mij wel wat minder

Fijne service

Word altijd goed geholpen

Snel en goed

Accu besteld, snelle levering en juiste accu.

Bestellingen optijd binnen , vragen worden goed beantwoord en technische vragen net zo , kortom top zaak!!

Goede service en snelle levering

Mijn vraag over de pasvorm werd snel beantwoord. Mijn bestelling werd even later snel behandeld en verstuurd en ik had hem snel in huis. In het verleden al eerder bestellingen gedaan. Topper, aanrader.

Snelle levering.

Zeer tevreden over de service en toelichting van de producten.

Snel, betrouwbaar, netjes

Hele late bezorging

Ik had 3 onderdelen besteld die allemaal gewoon op voorraad waren. Heb later een mail gekregen dat het allebei niet op voorraad blijkt te zijn en het 5 en 11 maart komt (19 februari besteld). Normaal is het voor 4 uur besteld morgen in huis!

goede service

mijn bestelde product is eerder gekomen dan voorspeld.

Snelle verzending en prima item

Zeer positief.

Prima geregeld !

Bestelling snel in huis , hebben in tegenstelling tot andere shops wel voorraad je hoeft dus niet dagen te wachten op je bestelling, overzichtelijke site en ruim aanbod.

Snel en goe

Heel snel geleverd .

Goed geregeld

Ik ben prima geholpen en de spullen waren er binnen de levertijd helemaal goed

Alweer fantastisch

Ook dit keer op basis van de duidelijke technische tekeningen onderdelen besteld die snel en goed verpakt thuisbezorgd worden.

Snelle levering en alles past zoals het hoort

Snelle goede service

Goeie communicatie, snelle levering. Website mag iets overzichtelijker.

Super service

Mooi site ziet er super uit

Netwerk 130

1446 WR Purmerend