Supersnelle levering

Alles netjes ingepakt en snel geleverd. Houden zo .

Uiterst snelle en betrouwbare levering. Zeer tevreden.

Prima website

Bestelling de volgende dag ontvangen. Onderdeel was wel op voorraad. Bijna ieder onderdeel is verkrijgbaar. Snelle reactie ook van de customer service als je een vraag hebt.

overzichtelijke webshop en snelle levering

Volgens afspraak .

Onderdelen zijn super maar de service van UPS niet

UPS hadden geen goesting om mijn onderdelen thuis af te zetten en ik heb ze het pakje bij een acces point laten leveren omdat mijn adres onvolledig of incorrect is geweest ook al dat mijn correcte adress was op de doos geplakt.

top

Juiste aflevering en snel geleverd Alleen een heel klein doosje wat met gemak in een envelop paste in een grote overdoos verpakt die aan de deur afgeleverd moest worden ipv door de brievenbus Dat zou nog sneller en goedkoper geweest zijn Groet Kees Rijksen

Leveren volgens afspraak. De onderdelen passen

De onderdelen welke op mijn scooter passen zijn duidelijk en makkelijk aangegeven. De levertijd van de bestelling is niet rooskleurig aangegeven maar volgens eerlijke informatie. Goede ervaringen. 5 sterren als vandaag voor 12:00 besteld morgen in huis. Nu een goede 4,5 ster.

Snelle en correcte levering

Levering was op de juiste moment, zelfs iets vroeger.

Great seller

Everything went perfect

• Poleciłbyś nas? Tak

Had meer verwacht qua service

Order van dik 300 euro wordt in zijn geheel achtergehouden omdat er enkele kleine delen niet zijn. Bij een order van enkele tientjes snap ik dat de verzendkosten meewegen. Bij 300+ ervaar ik het als desinteresse. Er kan ook gebeld worden of er zaken uit de order nodig zijn. Helaas bijna 2 weken geleden betaald en nog niks gezien.

geleverd wat heb besteld. heb meerdere keren besteld altijd gekregen wat besteld was. soms latere levering door dat niet op voorraad was.

Prima levering!

Werd uitgebreid geïnformeerd over mijn bestelling en het verloop van de levering: mooi op tijd.

Alles is goed geleverd maar onnodige kosten

Ik heb alles ontvangen zoals verwacht, maar aangezien 1 klein ding niet leverbaar was moest ik €5/6 extra betalen voor verzendkosten. Dit vind ik aardig veel voor een klein product, zonde van de moeite.

niet overzichtelijke site en belachelijke verzendkosten

Onduidelijk omschreven artikelen, daardoor een verkeerd item in huis, om te retouneren betaal je vervolgens weer 8 euro verzendkosten, dan heb je voor een relais van 10 euro, 16 euro aan verzendkosten bestaald, en dan is het artikel ruim 2 weken onderweg. Dat hier geen coulance in zit is jammer, niet de website voor mij, want er is een andere website die voor dezelfde prijs het juiste item en slechts 5 euro verzendkosten, binnen een dag verstuurd.

Tevreden

Snelle levering!

Perfect.

Voor herhaling vatbaar...

Gewoon zoals het hoort

Goede service snelle bezorging

top!

topsite! gemakkelijk bestellen, correct, snelle levering,

Super goed

Super goed

Makkelijk op te zoeken ivm website

Altijd correcte afhandeling

Goede keus

Had iets besteld ,en kwam aan en was uiteindelijk Def. Mail gestuurd en direct antwoord. Super goed opgelost direct een nieuw onderdeel mogen ontvangen

Snelle levering, originele kwaliteitsonderdelen

Volledige en snelle levering. Prima ingepakt en origineel. Scootertje loopt weer als nieuw :-)

Breed scala aan producten en aantrekkelijk geprijsd.

Prettige website met goede communicatie en snelle levering. Verzendtarieven gekoppeld aan hoogte aankoopbedrag daarmee al snel voordelig bij grotere bestellingen.

Netwerk 130

1446 WR Purmerend