Prima service en vrijwel alles op voorraad

Wat je ook nodig hebt, het is morgen in huis.

Perfekt

De levertijd is perfekt nagestreefd alsOok het geleverd produckt! VOor vele online shOp een vOorbeeld!!

Goede samenwerking

Alles zo snel mogelijk geleverd alleen een grootte pakking opgerold mee in een klein doosje gestoken wat daardoor wel een scheurtje teweeg bracht gelukkig enkel een stofpakking en geen oliekering of zo dus nog net te gebruiken. Verpakking bij verzending moet beter over nagedacht worden.

Lang wachten.

Redelijk lang moeten wachten op mijn bestelling.

Helemaal TOP

Veel keuze en gemakkelijk zoeken op motortype

Originele produkten en goede kwaliteit,alles zeer goed verpakt dus geen kans op beschadigingen.

Super service!

Zeer goede service, en snelle levering van onderdelen, goede informatie over vertrekken enaankomst van. Toppie!!

chapeau

snelle reactie, bovendien dag erna in huis

Gewoon goed! Prima site, snelle reactie en snelle verzending

Ik zou wel willen adviseren om verzendkosten eerder gratis te maken.

maken waar wat ze beloven

bestelling zoals op de site omschreven vandaag besteld morgen in huis.

Duidelijke site

Duidelijke site waar je alles makkelijk kan vinden op soort scooter en onderdeel. Bestelling snel binnen en netjes ontvangen.

Goed!

Yeah yeahhhhzj

goede service

soms duurt het wat langer als iets uit Italië moet komen maar verder ben ik zeer tevreden over de aangeboden service

supper !!!!???

perfecte levering muv pakketje kon in envelop maar word in doos verzonden prijs van verzenden is voor rekening klant verschil 4 a5 euro ??????????kiezen jullie voor voordelig ?????heb mijn twijfels groet Gerard

Levertijden niet van deze tijd

EasyParts stond altijd bekend om zijn snelle levertijden, grote voorraad en adverteert dan ook met ruim 150.000 originele onderdelen. Enkel voor simpele schroefjes zit ik nu 2 weken later nog in afwachting wanneer ze binnen komen. Qua service, deelzendingen doen ze niet meer aan of het kost 3,95 extra voorheen deden ze dit als een stukje service. Erg jammer.

Veel items onmiddellijk beschikbaar. Website heel overzichtelijk. Zeer goede uitleg bij de items op de website. Zeker niet de duurste. Vandaag besteld, morgen geleverd (mits op voorraad).

Goede kwaliteit snelle levering

Prima onderdelen zeer tevreden.

Snelle service, goed verpakt, goede prijs!

Niets negatiefs te melden!

Lange levertijd

Bestelde onderdelen worden pas opgestuurd als order compleet is. Kreeg na bestelling bericht dat artikel xxxx bij hun niet op voorraad was en dat deze ca 10 dagen later verwacht werd. Als dit artikel binnen was zou de order in een zending opgestuurd worden. Gevolg is dat ik dus op onderdelen die wel op voorraad waren 10 dagen moest wachten !!!!

Vind alleen dat er belachelijk veel verzendkosten berekend worden, voor een onderdeel wat door de brievenbus kan.

Kei goed geregeld

Goed En snel aangekomen

Service zoals het hoort. Prijs kwaliteit top !

Mijn vaste partner voor onderdelen. Kan hen iedereen aanraden

Goede en snelle service

Makkelijk te bestellen. Goede en snelle levering.

ben heel tevreden

heel positief

Top. Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Prima webshop. Van harte aanbevolen!

Netwerk 130

1446 WR Purmerend