Fijne webshop

Hoewel het contact schriftelijk verliep, werd er een uitstekend advies gegeven en werd het onderdeel snel gevonden. Echt een prestatie! En dan ook nog snel geleverd tegen een concurrerende prijs. Prima!

Niets op aan te merken zoals het hoort.

Niets op aan te merken is zoals het hoort. Alles correct geleverd.

Fantastische service

Al enkele keren besteld en al altijd correct. Ook wanneer je met vragen zit worden deze binnen 1 dag beantwoord. Zeker aan te raden. Wanneer alles in voorraad is krijg je u bestelling binnen 1a2 dagen.

vlotte en corercte afhandeling

zie hierboven

Topproduct en zeer snel geleverd

Origineel product net zoals de website aangeeft

Duidelijke site

Snel geleverd, voordelig en eenvoudig bestellen.

Ik had een helm besteld. Er werden twee prijzen gehanteerd op de website. Ik had net de duurste aangeklikt. Een mail gestuurd en het verschil kreeg ik heel snel op mijn rekening terruggestort. Maat van de helm bleek niet goed, helm retour, aankoopbedrag ook snel op mijn rekening terruggestort.

Top zoals altijd

Alles naar wens!

alles erg goed!

ALles erg goed, originele onderdelen voor mijn brommertje, zo blijft het beestje na 20 jaar dienst te doen als nieuw!, wel jammer dat al veel niet meer te krijgen is :-(

Wordt minder

EasyParts was altijd de site die kwaliteit zeer ruim aanbod van diverse scooter onderdelen 50cc en een zeer scherpe prijs aanbood echter wordt het aanbod van onderdelen steeds minder en ook de voorraad daarvan. Diverse websites zijn soms enkele 10tjes goedkoper jammer. Mijn bestelling is mits op voorraad wel snel verzonden en goed verpakt dat doen ze nog steeds erg goed!

perfect

heel goed verlopen . voor herhaling vatbaar

Gewoon ouderwetse goede service

Het onderdeel was niet op voorraad en daar kreeg ik bericht van op donderdag. Toen ik belde of het zaterdag bij mij thuis zou kunnen zijn waren ze er niet 100% zeker van ivm leverancier. Toch kreeg ik het zaterdag ochtend vroeg geleverd. Al met al: per telefoon vriendelijk en correct behandeld en netjes op tijd geleverd. Toppie 😃

Super goed bedrijf !

Goede website en betrouwbare leveringen

Zeer vlotte en correcte service. Aanrader!

Perfect betrouwbaar

Mijn bestelling werd vroeger geleverd dan aangekondigd. Netjes verpakt en ook de prijs was een absolute meevaller. Ik kan Easyparts enkel maar aanbevelen.

Word niet op de hoogte gehouden omtrent jje bestelde deel

Voorheen delen besteld geen probleem met levering waarschijnlijk omdat ze het op voorraad hadden nu onderdeel besteld werd hij een andere firma besteld deze firma was gesloten ivm vakantie moest er div mailtjes aan versturen wanneer het deel werd geleverd vind dat daar een verbeter punt in zit om de klant op de hoogte te houden

Voor mij al jaren een top zaak die er mag zijn.

Fast and efficient

The part arrived, nicely, faster than expected, and without faults. It was a bit expensive though.

Het geleverde scherm met bijbehorende beugels zit te laag en te dicht bij de bestuurder. Daarom de oude originele beugels gebruikt, nog niet perfect maar wel beter

Ze houden je voor de gek als het mis gaat.

Liegen en bedriegen, daar staat easyparts voor. Zelf onderzoek gedaan en nu weet ik zeker dat ik voor de gek werd gehouden. Ga naar K-parts, ze scoren niet voor niks ruim een 9. Topbedrijf en hebben een eigen avondbezorging. Mocht het mis gaan bij K-parts heb je het zelfde dag in de avond. Mijn klanten zijn koning, dit moet easyparts ook maar gaan doen. Waardeloos bedrijf. Liegen en bedriegen!

fast, clear and comfortable

I work with Easyparts long time and always find rare details.

geen lange wachttijd

ruime keus ,geen lange wachttijd

Product voldoet aan verwachtingen.

Verzendkosten zijn veel te hoog.

Goede prijs snelle levering

Goede prijs uitgebreid snelle levering

Snel geleverd op de voorziene plaats Verzendkosten mogen minder Veel keuze op de website

Netwerk 130

1446 WR Purmerend