Pluspunten
Pluspunten
Top en professionneel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Via het contactformulier snel de gewenste informatie mogen ontvangen. Bestelde goederen daarna keurig geleverd. Wat ik zocht vond ik uiteindelijk bij EasyParts en werkelijk nergens anders, waarvoor dank!
Kan ik niet geven, want al mijn bestellingen zijn altijd prima geleverd.
Pluspunten
Benodigde onderdelen zijn snel en makkelijk te vinden. Orders aanpassen werken ze graag aan mee. Snellere levering dan toegezegd.
Pluspunten
Zeer tevreden over mijn bestelling en een snelle levering
VerbeterpuntenGeen ben tevreden
Pluspunten
Goeie voorraad kwaliteits onderdelen
Pluspunten
Ruim assortiment meestal snelle levertijden
VerbeterpuntenBepaalde onderdelen niet op voorraad levertijd kan dan gemakkelijk oplopen tot 5 werkdagen. Voor gereedschap snap ik dit maar niet voor schroefjes of v-snaren ed
Pluspunten
Lekkere duidelijke website, en schappelijke prijzen. Zozio een aanrader
VerbeterpuntenEigenlijk niet, lekker zo doorgaan
Pluspunten
Gewoon goed
VerbeterpuntenIndien backorder,ander merk dat ip voorraad is aanbevelen
Pluspunten
Goede service goed kwaliteit prima zaak top
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goed alles wordt origineel onderdelen verkocht
Pluspunten
De prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Hele snelle levering
VerbeterpuntenDe site laat soms slecht de grote variatie aan producten zien die ze hebben, waardoor mensen denk ik al snel afhaken naar een andere site. Ik moest even zoeken voor ik uiteindelijk kettingen voor brommer kon vinden
Verbeterpunten.
Pluspunten
Goeie prijs, snelle levering