Pluspunten
Pluspunten
Goed en duidelijk
VerbeterpuntenGeen
een iets snelle levering, voor de rest alles top!
Alle bestellingen van deze klant zijn binnen 24 uur verzonden.
Pluspunten
Ze hebben letterlijk alles.
VerbeterpuntenEen telefoonnummer voor contact zou prettiger zijn dan een mailfunctie.
EasyParts gebruikt bewust geen telefoon. In het verleden is gebleken dat telefoongesprekken veel misverstanden/fouten opleveren. Via de mail is duidelijk en snel. Wij antwoorden binnen 2 uur (08:00-17:00 op werkdagen) op e-mails. Controleer, als u geen antwoord krijgt, altijd uw SPAM-box.
Pluspunten
Altijd alle juiste onderdelen aangekregen , correcte leverdatum, indien nabestelling voldoende communicatie
Pluspunten
Snel en correct geleverd !!
VerbeterpuntenGeen punten voor verbetering zou niet weten wat!!
Pluspunten
Snelle levering en product netjes verpakt
Me polini achter remschoen veren kwamen vies met olie en korreltjes dr op.
EasyParts verkoopt uitsluitend nieuwe artikelen. Eventuele retouren worden streng gecontroleerd voordat zij weer verkocht worden. Als je een product ontvangt dat niet in orde is, neem dan contact op met de klantenservice.
Pluspunten
Ondanks dat het stuk niet op voorraad was toch nog snelle levering. Top
VerbeterpuntenAanrader !
Pluspunten
Goede communicatie over verzend proces
VerbeterpuntenBetere (lagere) prijzen altijd welkom
Pluspunten
Ongezien bliksemsnelle levering !
Pluspunten
Snelle levering , marktconforme prijzen , behulpzaam bij vragen. Gewoon top !
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten , keep on going the good work
Pluspunten
Ik bestel altijd op basis van de technische tekeningen en dat gaat altijd goed. De spullen worden daarna snel en goed verpakt verzonden.
Pluspunten
Levering binnen de aangegeven tijd