Pluspunten
Klantenservice reageerde zeer snel en correct
VerbeterpuntenTerugbetaling creditnota duurd best lang
Pluspunten
Snelle levering en verzorgd.
Pluspunten
VerbeterpuntenFoto’s mogen wel iets scherper zijn
Pluspunten
Je wordt goed op de hoogte gehouden over wanneer je de onderdelen binnen krijgt.
VerbeterpuntenBij alle onderdelen alle specificaties, zodat het makkelijker is om onderdelen te vinden.
EasyParts biedt meer dan 160.000 onderdelen aan. Vele producten hebben een beschrijving en/of een foto. Dagelijks worden productinformatie en foto's toegevoegd. Bij een artikel met onvoldoende informatie of zonder foto kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Doe dit dan vóórdat je besteld.
Pluspunten
Vakmensen die hun vak en kwaliteits normen ruim behalen
VerbeterpuntenDe levertijd van sommige producten
Op onze website wordt altijd een verwachte besteltijd aangegeven. Afwijkende besteltijden geven wij altijd per e-mail door. Deze informatie komt van onze leverancier. Check regelmatig je SPAM-box als je geen informatie ontvangt.
Pluspunten
goede en snelle levering als het in voorraad is .
Verbeterpuntenals er 1 ding niet is wachten ze 8 dagen om alles op te sturen stuur de onderdelen op die er zijn en later de onderdelen die er niet zijn . Het hele weekend worden de mailtjes niet beantwoord dat is toch niet van deze tijd .
Deelleveringen kunnen altijd bij onze klantenservice aangevraagd worden. Bij kleine orders kunnen we helaas vanwege bedrijfseconomische redenen geen kosteloze deelleveringen doen. Als je een deellevering wenst kun je dit aanvragen bij onze klantenservice. Zij beslissen of dit kosteloos kan of dat er een kleine vergoeding betaald moet worden.
Pluspunten
Goed, snel en betaalbare onderdelen.
VerbeterpuntenGeen automatische mails meer versturen waar in staat: "De bestelling is maar gedeeltelijk in voorraad en kan hierdoor vertraging oplopen", terwijl uiteindelijk alles op tijd is aangekomen.
Pluspunten
VerbeterpuntenVerzendkosten vind ik zelf best duur.
EasyParts berekent de werkelijke verzendkosten. Voor grotere bestellingen passen wij een korting toe. Bestellingen boven 90 € zijn zelfs franco.
de prijzen zijn voor bedrijven te hoog daarom koop ik er alleen als het niet anders kan
Pluspunten
Zoals altijd goedkoop en weer snel geleverd !
VerbeterpuntenVoor klanten die vaker bestellen maar eens een keer onder de € 100,- blijven zou ik gratis verzending erg op prijs stellen.
Pluspunten
Flexibel en snel. Verkeerde onderdeeltje (buiten hun schuld) snel vervangen
Pluspunten
Fijn dat er exploded views zijn, top!
Pluspunten
Goede kwaliteit prijs verhouding
VerbeterpuntenAfbeelding mogen duidelijker. Zijn op zoek pagina. Beter vergrootbaar. Zou wensbaarzijn.
Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpuntenaan de prijs, maar ik snap dat originele onderdelen duur zijn