Pluspunten
Zeker een aanrader
Minder of geen verzendkosten aanrekenen zou fijn zijn.
EasyParts berekent de werkelijke verzendkosten. Voor grotere bestellingen passen wij een korting toe.
Pluspunten
Goede site en snelle levering
Pluspunten
Goede communicatie. Antwoorden snel op email. kennis van onderdelen. Snelle verzending.
Pluspunten
Perfect zo als het hoort te zijn en volgende dag al in huis. Top!
Pluspunten
Handig de originele parts cattalogue met plaatjes en partnummers gelijk in winkelmandje. Handige website. Gelijke levering met nabestelling en stock parts Prijs verschild niks met dealer en ook de keuze om bij Postnl agentschap te laten afleveren is handig
VerbeterpuntenNiks aan veranderen!
Pluspunten
Alles is verlopen naar wens zelfs sneller nog top vind ik dat. 10 op 10
VerbeterpuntenMomenteel niets om op te noemen
Pluspunten
Altijd snelle en correcte levering! + altijd de meeste onderdelen origineel op voorraad , je betaald dan iets meer maar de kwaliteit is uitstekend
Pluspunten
Zo ver mijn punten voor zo ver ik besteld heb naar mate meer zal ik ik daarna weer in vullen .
VerbeterpuntenKan ik alleen in vullen als ik meer bestel bij jullie zo ver zo goed genoeg top .
De klant geeft positieve feedback. Op de vraag waar de 4 op gebaseerd is, is tot op heden geen reactie gekomen.
Pluspunten
Snelle levertijd. Fijn dat je ook originele onderdelen kunt bestellen. Goede prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vaker bij dit bedrijf gekocht, is betrouwbaar, goede kennis van zaken, goede communicatie, overzichtelijke website. Kortom een betrouw bedrijf.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Correcte levering ook na misvertandje ivm met adres keurig opgelost TOP.
Pluspunten
Snelle levering en de goedkoopste van 'allemaal'. 25 stuks plaatmoer, 6mm.