Pluspunten
Ze leveren nagenoeg àlles
VerbeterpuntenWebsite kan overzichtelijker, de verzendkosten zijn hoog ook voor brievenbus pakketjes. Je voelt aan op de website dat je niet met een Nederlands bedrijf te maken hebt en dat geeft mensen onnodig minder vertrouwen.
EasyParts is wel degelijk een Nederlands bedrijf. Onze buitenlandse vestigingen zijn opgezet om de klanten in die landen ook een perfecte service te bieden. Het EasyParts magazijn bevindt zich in Nederland. Dat Easyparts door heel de wereld betrouwbaar is blijkt wel uit duizenden positieve reviews op Kiyoh in zes verschillende talen.
Pluspunten
Snelle levering en super snelle reactie via mail, echt TOP
Doe zo voort!
Pluspunten
Ik vind dat Easyparts de boel, voor zover ik weet, goed onder controle hebben. Onderdelen zijn voorradig en zijn ze nodig dan duurt het niet extreem lang dat het dan binnen is.
VerbeterpuntenBlijf zo door gaan want niks is perfect. Ik vind dat jullie het prima doen en een leuk bedrijf hebben in deze branche. Vele zijn blij met jullie inzet voor zover ik dat weet.
Pluspunten
Top service en snelle verzending!
VerbeterpuntenHelemaal niks!
Pluspunten
Zeer duidelijke website +snelle verzending
Pluspunten
Alles is vlot verlopen
VerbeterpuntenGeen
Deelleveringen doen. Nu moet je wachten tot je order compleet is. Dat is soms vervelend als je verder wil en de rest al nodig hebt.
Pluspunten
Overzichtelijke website, werkt soepel.
VerbeterpuntenVoorraad kloppend aangeven.
Pluspunten
Gaat makkelijk en snel. Alles goed te vinden.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Zeer goede communicatie en goed advies. Blij dat U ook in Engeland levert!
Verbeterpuntenmisschien duidelijkere foto's van de artikelen op de website
Wij bieden meer als 160.000 onderdelen aan. Ruim 73% heeft een foto. Elke dag worden foto's toegevoegd. Mocht je een artikel willen kopen zonder foto of is een foto onduidelijk, meldt dit dan aan de klantenservice. Wij zullen zo snel mogelijk een foto van het betreffende artikel op de website plaatsen of vervangen.
Pluspunten
Heel veel op vooraad
Pluspunten
Levering is snel en prijs ook gunstig
VerbeterpuntenHeb een klachtbrief ingevuld maar geen reactie ontvangen. Ga accu retour sturen, inmiddels elders een andere accu gekocht.
EasyParts heeft geen klachtenbrief van de klant ontvangen. EasyParts heeft geprobeerd contact op te nemen met de klant, wat niet gelukt is. De klant belt en mailt niet terug. De accu is retour gekomen en EasyParts heeft het geld aan de klant terugbetaald.
Pluspunten
Gewezen op fout op de site. Hier werd direct op gereageerd en actie op ondernomen. Artikel was niet op voorraad maar werd helder gecommuniceerd en volgens de toezegging keurig afgeleverd.
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntenhet onderdeel paste niet het was een door smeernippel en kon door de brievenbus voor ongeveer 2 euro en geen 6.95. en ik wilde het terug sturen om mijn 14 euro terug te krijgen maar moest dan zelf de verzendkosten betalen
Foutief bestelde onderdelen kunnen altijd omgeruild worden. Voorkom fout bestellen door het voertuigfilter op onze website te gebruiken. Bij twijfel eerst onze klantenservice vragen vóórdat je besteld. EasyParts berekent alleen retourkosten als je zelf iets fout besteld hebt. In geval van een product fout of een fout van EasyParts worden de retourkosten altijd vergoed. EasyParts heeft in het verleden per envelop verstuurd. Een brievenbus zending heeft echter geen Track&Trace. Zoekgeraakte brievenbus zendingen zijn meestal definitief zoek. Dit geeft een enorme vertraging en extra kosten. Daarom dus geen zendingen per envelop.
Pluspunten
gewoon geweldige service,correct geleverd binnen de opgegeven tijd. Proficiat!!!
Verbeterpuntengeen