Pluspunten
Keurige prijs Keurige producten
Pluspunten
Zeer snelle levering Top.
Pluspunten
Bij veel bedrijven besteld oa zandri mt trading city Parts enz die zeggen orginele onderdelen te hebben. Bv spruitstuk staat op hun website orgineel. Niet dus. Hier is orgineel ook echt orgineel. echt top bedrijf
Pluspunten
Merk en motorisatie ingeven en de spullen die je nodig hebt verschijnen, levering mag wat rapper, maar de kwaliteit en de correcte stukken zijn meer of goed
Bij slechts een zeer klein percentage van onze zendingen wordt er door onze vervoerder een sorteerfout gemaakt. De levering loopt dan vertraging op. Wij doen dan samen met onze vervoerder ons uiterste best om de zending alsnog zo snel als mogelijk op het juiste adres af te leveren.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle en nette levering, goed verpakt
Pluspunten
correcte levering, veilig ingepakt, je krijgt wat je besteld
Pluspunten
Het gevraagde wordt razendsnel geleverd. Ik doe dit al een paar jaar en ben nog nooit teleurgesteld. Dat is lang niet overal zo!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik ben goed geholpen en kreeg mijn bestelde producten snel geleverd.
Pluspunten
Goede service snelle afhandeling snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Product besteld en snel geleverd heel goed
Pluspunten
Formidabele website, duidelijke struktuur.
VerbeterpuntenAangezien dit een internet winkel is, meer concurerende prijzen aanbieden t.o.v. andere webwinkels. Klantenzorg: De leveringen van bestelde goederen kunnen beter, wanneer er een stockbreuk is van een item, moet deellevering of nalevering kunnen zonder extra kosten voor de klant.
EasyParts biedt wel degelijk veel artikelen tegen concurrerende prijzen aan. Helaas kunnen niet alle artikelen van ons enorme assortiment van meer dan 160.000 artikelen goedkoper aangeboden worden. Voor deze artikelen geldt "beter wat duurder te koop dan helemaal niet". De meeste andere webshops bieden deze artikelen helemaal niet aan. Deelleveringen kunnen altijd bij onze klantenservice aangevraagd worden. Bij kleine orders, zoals bij deze klant, kunnen we helaas vanwege bedrijfseconomische redenen geen kosteloze deelleveringen doen.