Pluspunten
Heb via de orginele tekeningen onderdelen besteld en allemaal meteen de juiste. En de spullen waren snel binnen!
ga zo door
Pluspunten
Makkelijke duidelijke site, veel keuze en goede weergave van producten, Snelle nette levering
Pluspunten
Assortiment
Pluspunten
Niet van toepassing
Pluspunten
-snelle levering -correct
Pluspunten
Heeft duidelijke tekeningen waardoor je makkelijk de juiste onderdeelen bestelt
Pluspunten
onderdelen makkelijk te vinden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en goede levering netjes en goed verpakt
Pluspunten
altijd goed geholpen en overzichtelijk zoeken op merk bestelling makkelijk te doen en snelle bezorging
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle reactie op email
VerbeterpuntenCommunicatie omtrent vertraagde leveringen zou iets beter kunnen
Op onze website wordt altijd een verwachte besteltijd aangegeven. Afwijkende besteltijden geven wij altijd per e-mail door. Deze informatie komt van onze leverancier. Check regelmatig je SPAM-box als je geen informatie ontvangt.
Pluspunten
Per e-mail zeer goed geholpen bij de keuze en snelle levering, klasse!!!
Pluspunten
Goede levering
VerbeterpuntenNiet
EasyParts heeft aan de klant gevraagd waar de 5 op gebaseerd is om te kijken of er verbeterpunten zijn waar aan kan worden gewerkt. Tot op heden heeft de klant niet gereageerd.
Pluspunten
Snelle levering alleen zou ik een andere koeriers bedrijf kiezen Ups is moeilijk om je pakket te volgen mvg
VerbeterpuntenAndere koeriers dienst
Je kunt het afleveren van je pakket zeer eenvoudig regelen via een UPS "MyChoice" account.
Pluspunten
een super webshop
Pluspunten
Voor de eerste keer iets besteld Was een behoorlijke bestelling super geregeld werd keurig op de hoogte gehouden van de bestelprocedure En een track en trace code werd verstuurd binnen twee dagen in huis. Zeer tevreden ga zeker vaker wat bestellen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ik heb alleen online besteld, dat was duidelijk