Pluspunten
Alles is positief
Pluspunten
Goede leveringen, site up to date wat helaas vaak bij andere leveranciers niet het geval is
Pluspunten
Super website en kwaliteit ben inmidels all vaste klant
VerbeterpuntenN.v.t
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles op tijd geleverd en correct.
Als jullie een standaard verkopen misschien erbij zetten dat dit zonder bevestigings bouten en moeren is.
Op de foto staat alleen een middenstandaard afgebeeld wat duidelijk maakt dat bouten en moeren er niet bij worden geleverd. Mocht je twijfelen over jouw aankoop, neem dan contact met de klantenservice van EasyParts vóórdat je besteld.
Pluspunten
Zeer fijn bedrijf
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
alles netjes verpakt en fijn dat je op de hoogte word gehouden wanneer je het pakketje thuisgestuurd krijgt
Pluspunten
Snel veel op voorraad
Pluspunten
Alle tekeningen van de brommers
Niet met post.nl versturen!! Zetten het pakketje aan de weg terwijl er iemand thuis is.
Pluspunten
Altijd spullen op tijd ontvangen. Goede service. Breed assortiment
VerbeterpuntenNvt