Pluspunten
huge selection of parts
VerbeterpuntenThe could
Pluspunten
Informeren over levertijden. Eerder leveren dan verwacht.
Pluspunten
**********
VerbeterpuntenJuiste onderdelen versturen , ook op de website duidelijk vermeld
De klant heeft het windscherm ontvangen wat hij heeft besteld en vervolgens teruggestuurd. EasyParts heeft het geleverde onderdeel en de informatie op de website gecontroleerd en vastgesteld dat alles correct was. EasyParts heeft het bedrag aan de klant terugbetaald. Voorkom fout bestellen door het voertuigfilter op onze website te gebruiken. Bij twijfel eerst onze klantenservice vragen vóórdat je besteld.
Pluspunten
Zeer snel!
VerbeterpuntenNiet de goedkoopste prijzen, maar wel zeer snel om te leveren.
Pluspunten
Goede zoekmachine voor de onderdelen
VerbeterpuntenMoest elke keer opnieuw het formulier op de site invullen voor een antwoord. Als er eenmaal contact is zou fijner zijn om in een mailloop te komen. Dit is enkel een klein verbeter idee, voor de rest prima.
Pluspunten
goede reclame retour zending
Verbeterpuntenbetere detail tekening onderdelen
Meer uitleg/specificaties over product mss?
EasyParts biedt meer dan 160.000 onderdelen aan. Vele producten hebben een beschrijving en/of een foto. Dagelijks worden productinformatie en foto's toegevoegd. Bij een artikel met onvoldoende informatie of zonder foto kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Doe dit dan vóórdat je besteld.
Pluspunten
Goede bedrijf een aanrader alles netjes geregelt!
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn duurder dan nodig.
EasyParts berekent de werkelijke verzendkosten. Voor grotere bestellingen passen wij een korting toe. Bestellingen boven 90 € zijn zelfs franco.
Pluspunten
ruim assortiment, dus veel keuze.
Pluspunten
Was vlug geleverd
Pluspunten
Duidelijke site en snelle levering. Mogelijkheid om de scooterruit zonder montageset te bestellen.
VerbeterpuntenDit was mijn tweede scherm. Dit keer zonder montageset besteld omdat bij de eerste keer de montageset niet paste. Raar dat dit dus niet past.
Pluspunten
Op tijd, het goede artikel en uitstekende service.