Pluspunten
Pluspunten
Houden je goed op de hoogte van producten waarvan de levertijden afwijken
Pluspunten
Alweer een geslaagde bestelling, en een goed rijdende scooter als resultaat. Onderdelen snel geleverd, prima kwaliteit, voor een goede prijs. Assortiment is groot genoeg om alles in 1x te kunnen bestellen, in plaats van meerdere webshops af te gaan. Ga zo door!
Pluspunten
Heb nog geen enkele keer gezien dat iets niet op voorraad is, na een bestelling is het snel en netjes verpakt bezorgd. De "Technische Dienst" waar ik betreft mijn bestellingen al diverse vragen naartoe gemaild heb is zeer kundig, erg duidelijk en accuraat en heeft er zeker voor gezorgd dat ik echt niet bij een ander ga bestellen want vindt goede service nog veel belangrijker dan de prijzen.
VerbeterpuntenBij "Prijs" heb ik een 8 gegeven, het enige wat ik jammer vindt is dat als je bv een boutje van 1.05 euro besteld dat daar dan nog 7.95 euro verzendkosten bij komt, hierdoor wordt bv dit boutje wel erg duur, het zou misschien ook via briefpost verstuurd kunnen worden maar misschien is dit ook wel makkelijker gezegd dan gedaan, dat weet ik natuurlijk niet.
EasyParts heeft in het verleden per envelop verstuurd. Een brievenbus zending heeft echter geen Track&Trace. Zoekgeraakte brievenbus zendingen zijn meestal definitief zoek. Dit geeft een enorme vertraging en extra kosten.
Pluspunten
Ruim assortiment
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Snel, altijd goed
Pluspunten
Zeer gekwalificeerde vakmensen
Pluspunten
Smiddags besteld, volgende ochtend al geleverd. Originele onderdelen besteld, helemaal in orde.
Pluspunten
Snelle levering en goede prijzen
VerbeterpuntenAfprijzen bij koppelverkoop
Pluspunten
prima bedrijf! vandaag besteld zeker morgen in huis.
Pluspunten
In ëén woord alles perfect
Pluspunten
Hebben ALLE onderdelen
VerbeterpuntenSommige originele onderdelen zijn overprijst