Pluspunten
Snel binnen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goedkoop en snelle levering
Wat een ontzettend mega slechte levertijd... weken moeten wachgen op 3 binnenbanden... steeds werd de leverijd uitgesteld. Nul komma nul meedenken of met een alternatief komen ( een deellevering was een kleine moeite geweest) of een voorstel dat mij extra geld kost.....
Onze klantenservice heeft deze klant wel degelijk een deellevering aangeboden. Tevens is voorgesteld om de niet voorradige band te annuleren. Voor deze specifieke band hebben we helaas geen alternatief. De klant heeft in eerste instantie gekozen voor complete levering. Na een laatste update heeft de klant gevraagd de niet leverbare band te annuleren. Dit heeft EasyParts gedaan en diezelfde dag is de bestelling verzonden.
Pluspunten
Niks negatiefs te melden alles prima in orde
Pluspunten
Tienes recambios difíciles de encontrar en otros sitios
VerbeterpuntenTener preparada una versión de la web para hispanohablantes
Pluspunten
Het leveren naar belgie was de volgebde werkdag al dus ben zeer tevrede dank u
VerbeterpuntenMisschien de site wat simpeler maken ?
Pluspunten
Uitstekend bedrijf.
VerbeterpuntenAlles goed geen verbeterpunten ga zo door alles te vinden bij jullie.
Pluspunten
Goede klantenservice
VerbeterpuntenIets met de verzendkosten zou wel fijn zijn
EasyParts berekent de werkelijke verzendkosten. Voor grotere bestellingen passen wij een korting toe. Bestellingen boven 90 € zijn zelfs franco.
Pluspunten
communicatie
Verbeterpuntenbeter formuleren van het product.
EasyParts biedt meer dan 160.000 onderdelen aan. Vele producten hebben een beschrijving en/of een foto. Dagelijks worden productinformatie en foto's toegevoegd. Bij een artikel met onvoldoende informatie of zonder foto kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Doe dit dan vóórdat je besteld.
Pluspunten
Snelheid van leveren
VerbeterpuntenGeen duidelijkheid over garantie product (nog steeds niet)
Binnen 24 uur heeft EasyParts de klant geïnformeerd over de garantie op zijn bestelde artikel. Mocht een antwoord van EasyParts niet duidelijk zijn, aarzel dan niet om nogmaals contact op te nemen met de klantenservice. Controleer, als u geen antwoord krijgt, altijd uw SPAM-box.
Pluspunten
Hebben heel veel op voorraad!
VerbeterpuntenHeb een verkeerd onderdeel geleverd gekregen
Deze klant heeft geen contact opgenomen met onze klantenservice. EasyParts heeft daarom zelf contact opgenomen en de klant gevraagd foto's te mailen zodat kan worden bekeken hoe het probleem kan worden opgelost. Hoewel de klant heeft toegezegd een foto te mailen, is dit tot op heden niet gebeurd.
Pluspunten
Als ze iets niet hebben Dan bestellen ze het snel voor Je.
Pluspunten
goed overzichtelijk
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenOnderdeel moest besteld worden bij leverancier, duurde 2 weken totdat ik het binnen had, kon in mijn ogen iets sneller.
EasyParts heeft zeer veel op voorraad. Het kan echter altijd zijn dat er iets niet op voorraad is. Dit communiceren wij zeer duidelijk. Het kan altijd voorkomen dat een artikel een langere dan gemiddelde levertijd heeft. Hiervoor is EasyParts afhankelijk van de leverancier.
Pluspunten
Zeer veel kennis en onderdelen tegen een goede prijs
VerbeterpuntenSnellere levering,bij mij 6 dagen is te lang
De bestelling is donderdagavond (20:37 uur) geplaatst. Easyparts heeft de bestelling vrijdag verzonden. Dinsdag heeft de klant de bestelling ontvangen.
Pluspunten
Ik zocht en heb het hier gevonden.
site kan overzichtelijker