Pluspunten
Snelle levering en super dat ze zo veel orginele delen hebben voor Derbi en Aprilia.
Pluspunten
zeer breed assortiment ,orginele onderdelen ook te bestellen. dit is zéker een dik Pluspunt!!
Verbeterpuntenblijven doorgaan zoals jullie gaan
Pluspunten
Supersnel en supergoed
Pluspunten
Goede duidelijke website. Originele onderdelen. Tekeningen, Schema's per merk en type online.
Pluspunten
Makkelijker kan het niet: klikken, bestellen, betalen en de volgende dag in huis!
Pluspunten
Zeer goed!
Pluspunten
Hebben echt alles en anders gewoon mailen en vragen naar het product , betrouwbaar.
Pluspunten
Top kwaliteit, je krijgt wat je verwacht
VerbeterpuntenAls je onderdelen wilt bestellen graag overal een foto erbij hoe het er uit ziet voor de duidelijkheid
Pluspunten
Goede levering goede prijzen
VerbeterpuntenSommige “ alternatieve onderdelen “ passen niet. Bij originele onderdelen zijn er vaan geen plaatjes bij
EasyParts toont alleen "alternatieve onderdelen" bij een origineel artikel als wij dit gecontroleerd hebben. Mocht een onderdeel toch niet passen op jouw model, neem dan contact op met de klantenservice. Wij bieden meer als 160.000 onderdelen aan. Ruim 73% heeft een foto. Elke dag worden foto's toegevoegd. Mocht je een artikel willen kopen zonder foto, meldt dit dan aan de klantenservice. Wij zullen zo snel mogelijk een foto van het betreffende artikel op de website plaatsen.
Pluspunten
Vlotte afhandeling, duidelijke website.
VerbeterpuntenVerzendingskosten voor kleine en lichte voorwerpen zijn veel te duur.
EasyParts berekent de werkelijke verzendkosten. Voor grotere bestellingen passen wij een korting toe.
Pluspunten
Ik vind het een erg nette pagina en duidelijk
VerbeterpuntenDe orginele onderdelen vind ik wel schrikbarend duur maar voor de rest ben ik erg tevreden
Pluspunten
Ongelooflijk snelle afhandeling van bestelling. Proficiat!
VerbeterpuntenGeen, nog maar pas klant bij jullie