Pluspunten
Snel geleverd,als er iets niet op voorraad is bestellen ze het zou mijn bestelling ontvangen op 24sept 2018 kreeg het al op 15 sept 2018 je word per mail op de hoogte gehouden
VerbeterpuntenGeen , ga zo door
Pluspunten
Goede en snelle verzending
VerbeterpuntenNee
VerbeterpuntenPerfect
Pluspunten
Snelle levering, juiste telefonische advies, duidelijke website, leuke gratis stickerset van malossi waarmee mijn zoon voortaan alles wil bestellen bij easy parts
Pluspunten
100 % betrouwbaar
Verbeterpuntengéén; zo doorgaan.
Pluspunten
Zoals altijd, mijn bestelling is keurig ingepakt en supersnel verzonden. Top bedrijf.
Pluspunten
Duidelijke omschrijving
VerbeterpuntenGewoon goed
Verzendkosten en behandelngskosten zijn veel hoog,voor 3,5o € besteld en9€ verzend en behandelkosten,
Pluspunten
Pluspunten
Staat duidelijk specefiek aangegeven voor welke modellen de producten zijn
Pluspunten
snelle levering met track en trace
Verbeterpuntende site vind ik een beetje onhandig in gebruik
Pluspunten
goede service snel en betrouwbaar antwoord. precies zoals je zou willen lekker duidelijk
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
ik had 2 nieuwe spiegels voor mijn scooter besteld , maar zelf de fout gemaakt door 2 rechter ipv 1 linker en 1 rechter te bestellen
Pluspunten
Zelfs onderdelen voor oudere modellen zijn eenvoudig te bestellen aan de hand van duidelijke exploded-view tekeningen op de site. Ook mijn bijna 20 jaar oude Typhoon. Perfect!!
VerbeterpuntenVooral doorgaan, ook met onderdelen van oudere typen; jullie zijn nog één van de weinigen, naast goede service.
Pluspunten
dikke 10
VerbeterpuntenIk ben zeer tevreden.
Pluspunten
De foto’s en uitleg etc van diverse modellen, en de functie dat een specifiek type brommer ingesteld kan worden.
VerbeterpuntenOok de alternatieve onderdelen kunnen naast een origineel worden getoond
Pluspunten
geen gehoor maar wel snelle werkwijze.
Verbeterpuntenik heb geen info, email, factuur ontvangen. had ik betaald of niet over dit gebied ik voel me zeer slecht. Jullie zijn goede of slechte bedrijf ik heb zelf achtergekomen. Tenmiste verwachte ik en betaling bewijs of factuur. ik ben iedere geval wel blij mee. Succes
EasyParts informeert de klanten per e-mail. Check regelmatig je SPAM-box als je geen informatie ontvangt. Facturen worden gemaild en zijn ook eenvoudig te downloaden in je eigen account.