Pluspunten
Ging snel en goed, keurig verpakt.
VerbeterpuntenHad geen mail,dat het kwam,geleverd werd,wel afgegeschreven.
EasyParts houdt klanten middels mail op de hoogte van de status van de bestelling. Check regelmatig je SPAM-box als je geen informatie ontvangt.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie. Na reclamatie reageert het bedrijf per omgaande op kritiek. Complimenten. Keurig !!!
Pluspunten
Hebben echt alles , zo niet word het besteld
VerbeterpuntenNiet telefonisch bereikbaar alleen mail
EasyParts gebruikt bewust geen telefoon. In het verleden is gebleken dat telefoongesprekken veel misverstanden/fouten opleveren. Via de mail is duidelijk en snel. Wij antwoorden binnen 2 uur (08:00-17:00 op werkdagen) op e-mails. Controleer, als u geen antwoord krijgt, altijd uw SPAM-box.
Pluspunten
Onderdelen zoeken via tekeningen
VerbeterpuntenBereikbaarheid voor advies
Er kan contact worden opgenomen met EasyParts via de mail. Wij antwoorden binnen 2 uur (08:00-17:00 op werkdagen) op e-mails. Controleer, als u geen antwoord krijgt, altijd uw SPAM-box.
Pluspunten
snelheid levering in belgie
Pluspunten
Veel zoorten onderdelen en ik krijg altijd presies wat ik besteld heb
Pluspunten
Snel en correct je spullen thuis
VerbeterpuntenGratis verzenden drempel te hoog
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke onderdelenlijsten/tekeningen.
Polini luchtfilter voor 6-7 euro ? Prima. Maar 8 euro verzendkosten voor een mini doosje van 200gram ? Totaal belachelijk. Hij kwam ook nog eens 7 uur te laat. Ook erg slechte beschrijving onder het product, ik had geen idee dat het een dubbelfilter was.
EasyParts berekent de werkelijke verzendkosten. Voor grotere bestellingen passen wij een korting toe. Bestellingen boven 90 € zijn zelfs franco. Zoals aangegeven op de site "Voor 17:00u besteld, morgen in huis!", is dit ook werkelijk gebeurt. EasyParts besteedt veel aandacht aan de artikelinformatie. Heb je als klant toch twijfels over een product, neem dan contact op met onze klantenservice voordat je een bestelling plaatst. Dit voorkomt een teleurstelling.
Pluspunten
oké
VerbeterpuntenPrijzen iemand die besteld van Belgie kan niet meedingen met de promaties
Telefonisch contact
Pluspunten
snelle levering en goede produkten
Verbeterpuntenik vindt er geen
Pluspunten
Alles verkrijgbaar , per merk .
Pluspunten
Tevrede.
Verbeterpunten/
Pluspunten
ruim assortiment voor betaalbare prijzen
Pluspunten
leveren goede en betrouwbare spullen ik heb bij meerdere brommerzaken wat problemen gehad met kwaliteit ( voorbeeld: laatst nieuw onderdeel gehaald bij een brommer zaak omdat ik het snel nodig had, 3 weken daarna vastlopen en ben nu bezig om mijn blok te reviseren) maar bij easyparts nog nooit geen problemen gehad.
Verbeterpunteniets meer voorraad ik heb soms wel onderdelen nodig die niet op voorraad zijn maar ik snap wel dat je niet altijd alles op voorraad kan hebben