VerbeterpuntenN vt
Pluspunten
vrijdag middg besteld zaterdag al in huis
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering. Product was zoals beschreven.
Pluspunten
Bestel al jaren bij easyparts. Zeer vertrouwd bedrijf
Pluspunten
Originele onderdelen verkrijgbaar die met behulp van de tekeningen goed gevonden kunnen worden
Als er een lange levertijd is dit eerder kenbaar maken
Pluspunten
Had verkeerd besteld maar werd supersnel opgelost.
Pluspunten
Uitgebreidde tekeningen, breed assortiment
VerbeterpuntenVoorwerpen op tekening komen niet overeen met het daadwerkelijk benodigde product dat je geleverd krijgt
EasyParts heeft de betreffende tekening gecontroleerd en geen afwijkingen gevonden. Helaas heeft de klant geen contact met EasyParts opgenomen. Pogingen van EasyParts om contact met de klant op te nemen zijn tot nu toe niet succesvol geweest.
Pluspunten
Overzichtelijk en lekker om ook even te shoppen op de site
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering top!!!!
Pluspunten
Kan alle onderdelen makkelijk bestellen via uitgebreide tekeningen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
geen
VerbeterpuntenHonda toevoegen aan originele onderdelen
Pluspunten
Ik bestelde het product en kreeg het 2 dagen later al in huis en het product zat helemaal goed verpakt echt een goeie site om op te bestellen!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levertijd en goede kwalitijd
Verbeterpuntenniets om aan te merken
andere bezorg firma voorzien of andere afspraken voorzien, de post is denk ik nog beter
EasyParts heeft in het verleden per envelop verstuurd. Een brievenbus zending heeft echter geen Track&Trace. Zoekgeraakte brievenbus zendingen zijn meestal definitief zoek. Dit geeft een enorme vertraging en extra kosten. Je kunt het afleveren van je pakket zeer eenvoudig regelen via een UPS "MyChoice" account.
Pluspunten
Pluspunten
alle producten op voorraad die nodig waren
Pluspunten
Het wachten op de spullen was het waard. Daarna zeer op tijd in huis.
VerbeterpuntenCommunicatie is goed maar het liefst nog ouderwets via de telefoon.
Pluspunten
bliksemsnel en geen rommel
VerbeterpuntenNiet