product voldoet aan verwachting

Aan het lijntje gehouden…

Indien betaalde artikelen niet voorradig zijn, snap ik niet waarom deze worden aangeboden op de website… uiteindelijk heb ik het artikel elders moeten bestellen en extra verzendingskosten moeten betalen…

Goede kwaliteit scooter accu

Goede kwaliteit scooter accu en snel en op tijd geleverd

Zeer snelle levering

Op de site onderdeel makkelijk te vinden en zeer snelle afhandeling en levering

Producten OK, transportfirma NOK

Ruim aanbod van onderdelen, gemakkelijk op te zoeken. Helaas al een paar keer slechte ervaring met de transportfirma UPS die mijn pakket op een totaal ander adres afleverde. Gelukkig terug gevonden door de eerlijkheid van de bewoners van dit adres. Dit maakt dat ik twijfel om verder onderdelen te bestellen bij EasyParts.nl. Mocht je de keuze hebben tussen UPS, DHL, PostNL, dan zou ik voor deze laatste kiezen. In België nog geen slechte ervaring mee gehad.

top goede service

top en duidelijk geen verdere op of aanmerkingen.

Beste

uitstekend

alles prima verlopen.persoonlijk contact eenvoudig en vakkundig

Erg goed

Een bedrijf dat de afspraak nakomt.

Geleverd volgens afspraak, zoals je het verwacht.

Levering te laat en wijs doen

Bestelling besteld op woensdag, zou vrijdag heleverd worden. Uiteindelijk pas maandag gekomen. Product niet meer nodig. Grote mond via contact dat het koningsdag woensdag en ook hun vrij zijn….. ja zet het dan niet op de website dat het vrijdag komt, dan had ik het niet besteld

Supergoed

Goede, snelle service

Gebruiksvriendelijk, voor de gewone man

Toppie site

It was easy

Op zoek naar bandenlichters en een bougiesleutel gevonden wat ik zocht. Redelijk vlot geleverd. Zoals het hoort eigenlijk.

Goede en snelle levering!!!

Prima ze doen wat ze beloven

Niet de goedkoopste maar wel allemaal orginele piaggio onderdelen

De service is goed en als er iets is helpen ze je met alle liefde.

Alleen de bezorging via ups is klote komen niet aan de deur zeggen gewoon dat je niet thuis bent kan je het 10 km veder op gaan halen

Correct en snel

Alle producten zoals omschreven en vlotte verzending

een prima onderdelen site

overzichtelijk bijna alles in 2 dagen. snelle levering, ben echt tevreden.

Goed duidelijk en netjes

Goed en snel geregeld

Gewoon goed netjes

Goede website netjes op tijd bezorgd. Ik vind jammer dat ik voor een ringetje van €1,00 . Pakket post moet betalen terwijl het gewoon door de brievenbus kan . Gemiste kans Voor de rest prima winkel .

Werd snel geleverd

Valt een beetje tegen

De bestselling is snel geleverd 2 x verzend kosten en waarneer er iets terug moet verstuurd Weer kosten totally 25,80 euro hoop geld worden veelste moeilijk met terugsturen ups sticker exstra doos plus gewicht en lengte xbreedte x hoogte en geen telefoon nr waar je na toe kunt bellen Nu nog eerst maar eens zien hoelang het duurt voor dat mijn geld weer terug gestort word dus voor mij niet nog een reden om mensen dit aan te bevelen helaas Met vriendelijke groet Martin horsman

Netwerk 130

1446 WR Purmerend