Pluspunten
Onderdelen snel te vinden, heel veel op voorraad In overleg is veel te regelen, deel levering van op voorraad artikelen. Perfect verpakt
VerbeterpuntenRetour zendingen moeten nu volledig zelf geregeld worden, dit zou beter kunnen (zie coolblue)
Pluspunten
9,4
Verbeterpunten9
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Kwaliteit
VerbeterpuntenLevertijd bereikbaarheis
Op onze website wordt altijd een verwachte besteltijd aangegeven. Afwijkende besteltijden geven wij altijd per e-mail door. Deze informatie komt van onze leverancier. Check regelmatig je SPAM-box als je geen informatie ontvangt.
Pluspunten
Niks op aan te merken. Kwalitatieve onderdelen, goede service en geleverd binnen afgesproken levertermijn.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ruim onderdelen voor specifieke merken scooters met schema.
Pluspunten
Ok
Pluspunten
Deze zijn correct, betrouwbaar en kwaliteit prijsbewust. Verzending naar Belgie, de max. Enkel en alleen een dikke 10 op 10.
VerbeterpuntenBlijven zoals jullie zijn is al een kunst. Niets veranderen!
Kleine dingen in bijvoorbeeld een brievenbus pakket doen. Ik heb wel eens wat kleins besteld maar dat kwam vervolgens in een grote doos. Daardoor zijn verzendkosten ook zo hoog en dat vindt ik net het jammere van jullie website.
EasyParts heeft in het verleden per envelop verstuurd. Een brievenbus zending heeft echter geen Track&Trace. Zoekgeraakte brievenbus zendingen zijn meestal definitief zoek. Dit geeft een enorme vertraging en extra kosten.
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Uitgebreide overzichtelijke webshop!
VerbeterpuntenKleine artikelen die als brievenbuspost verzonden kunnen worden, ook toepassen (in een noppenfolie-envelop bijvoorbeeld) Scheelt kosten en is minder milieubelastend
Pluspunten
Easyparts handelt zoals onderling overeen gekomen. Goede afspraken maken goede vrienden. Bedankt
VerbeterpuntenVoorlopig geen opmerkingen
Pluspunten
Overzichtelijke site en goede communicatie waar het de bezorgtijd en de bezorging zelf betreft. De goederen zijn ook altijd goed verpakt zodat deze onbeschadigd bezorgd worden.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Keurige duidelijke site. Prijs prima levertijd uitstekend.
Pluspunten
Goede en duidelijke website
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snel! Mijn artikel was echter in stock, maandag rondt 15:00 besteld volgende dag binnen rondt 16:00. Volgende benodigdheden koop ik zeker weer hier!
VerbeterpuntenGeen.