Pluspunten
Ups is een slechte lever dienst heb in koeie letters op de deur staan bij afwezigheid leveren bij 4c maar blijkbaar verstaan ze daar geen nederlands dus hebben ze NOG STEEDS NIET GELEVERD erg is dit
Pluspunten
vlot en redelijk overzichtelijke site
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenMijn bestelling was niet compleet aangezien er geen bevestigingsset bij de valbeugels zat
Op de foto is te zien dat er geen bevestigingset bij de valbeugelset wordt geleverd. Ook in de artikelbeschrijving staat niet dat er een bevestigingset bij zit. Bij twijfel altijd eerst onze klantenservice vragen vóórdat je besteld.
Pluspunten
Fijne levering via post.nl.
Pluspunten
Goede kwaliteit prijsverhouding en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
het persoonlijk meedenken met de klant
Pluspunten
Fijn bedrijf om iets te bestellen. Je ziet of iets op voorraad is en of het past of jouw scooter. Snelle levertijden en je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling.
VerbeterpuntenJa, er zou soms wel iets meer info bij de producten mogen staan. Bv wat is en wat het doet.
Pluspunten
Had op maandag een onderdeel besteld, had op dinsdag het onderdeel binnen. Miste 1 ding dinsdag avond gemaild over het onderdeel had hem donderdag alweer in de bus liggen dus dat was helemaal top
VerbeterpuntenHelemaal niks
Pluspunten
snelle levering, status bestelling goed te volgen.
Verbeterpuntenkleine onderdelen voor lagere verzendkosten versturen (per post bijv. )
EasyParts heeft in het verleden per envelop verstuurd. Een brievenbus zending heeft echter geen Track&Trace. Zoekgeraakte brievenbus zendingen zijn meestal definitief zoek. Dit geeft een enorme vertraging en extra kosten.
Pluspunten
Weten al jaren welke techniek er in brommers/scooters zit en hebben het ook in huis!
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling goed contact info via mail
Voor verpakking misschien product even nakijken.
Pluspunten
Alles vlekkeloos tot nu toe. Snel en alles netjes ingepakt. Super!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Groota assortiment, snelle levering. goede website.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bestelling snel aan kunnen passen zodat ik mijn spullen op tijd geleverd kon krijgen.
Pluspunten
Pluspunten
Professioneel, efficiënt en zeer bruikbaar
VerbeterpuntenGeen. Verbazend goed