Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb er geen.
Pluspunten
Geen problemen, altijd gewoon goed in orde!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel geleverd volgens afspraak.
VerbeterpuntenFoto van gaskabel was zonder splitter, maar zat er wel bij. Heb daarom een extra splitter gekocht, terwijl dit niet nodig was.
De foto van de fabrikant blijkt niet juist te zijn. EasyParts zal een eigen, correcte foto plaatsen. Teveel gekochte onderdelen kunnen ten alle tijden aan Easyparts geretourneerd worden. Geld wordt binnen enkele dagen terugbetaald.
Pluspunten
Snelle afhandeling, goede kwaliteit van de geleverde onderdelen. Aanrader!
Pluspunten
altijd op tijd bezorgd en aardig personeel komen altijd hun afspraken na!!
Verbeterpuntenprijzen kunnen ietjes lager maar voor de rest heb ik geen verbeterpunten alleen maar goede punten ga zo door!!
Pluspunten
goede voorlichting
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering duidelijke site
Pluspunten
Makkelijk te vinden wat je zoekt met de zoekfunctie waarmee je een specifieke scooter kunt selecteren. EasyParts reageert erg snel op e-mails.
VerbeterpuntenIk vind de bezorg/afhandel kosten erg hoog, en een bereikbaar telefoon nummer zou fijn zijn.
EasyParts berekent zijn verzendkosten eerlijk. Als je als klant een grotere bestelling plaatst passen wij een korting toe. EasyParts gebruikt bewust geen telefoon. In het verleden is gebleken dat telefoongesprekken veel misverstanden/fouten opleveren. Via de mail is duidelijk en snel. Wij antwoorden binnen 2 uur (08:00-17:00 op werkdagen) op e-mails. Controleer, als u geen antwoord krijgt, altijd uw SPAM-box.
Pluspunten
Goed bedrijf zal vaker me spullen hier kopen
VerbeterpuntenMeer onderdelen aub
Pluspunten
Veel verschillende onderdelen voor heel veel brommers en meestal op voorraad. En een snelle levertijd
VerbeterpuntenMeer product omschrijveringen
Pluspunten
Zoals altijd weer een snelle en correcte levering.
Pluspunten
Scherpe prijs en alle kappen voor mijn scooter binnen 24 uur binnen per post. Ben erg tevreden!
VerbeterpuntenMisschien een handleiding hoe betreffende kappen te plaatsen. Maar na wat gepuzzel wel te doen.
Pluspunten
Prima service, niets op aan te merken.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Super klantvriendelijk!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Totale service en ze doen wat ze beloven.
VerbeterpuntenJammer dat de correspondentie alleen via mail loopt en er geen contact via de telefoon mogelijk is.