Verzendkosten zeer prijzig bij kleine orders
EasyParts berekent zijn verzendkosten eerlijk. Als je als klant een grotere bestelling plaatst passen wij een korting toe. Deze klant heeft slechts één onderdeel bij ons gekocht van 5,65 euro. Dit bedrag is gewoon te laag om een korting op de verzendkosten te kunnen geven.
Pluspunten
VerbeterpuntenGraag een telefoonnummer voor beter contact via de mail is 3x niks
EasyParts gebruikt bewust geen telefoon. In het verleden is gebleken dat telefoongesprekken veel misverstanden/fouten opleveren. Via de mail is duidelijk en snel. Wij antwoorden binnen 2 uur (08:00-17:00 op werkdagen) op e-mails. Controleer, als u geen antwoord krijgt, altijd uw SPAM-box.
Pluspunten
Altijd alle onderdelen die nodig zijn, volgende dag thuis zeker aanrader!
Product past niet
Omdat de klant niet rechtstreeks contact heeft opgenomen met EasyParts, heeft EasyParts het initiatief genomen en n.a.v. de beoordeling contact op te nemen met de klant. EasyParts heeft de klant aangeboden het product te retourneren. De klant heeft het product echter weggegooid. Bent u niet tevreden over uw aankoop? Neem dan contact op met de klantenservice van EayParts of volg de instructies voor retouren op de website van EayParts https://www.easyparts.nl/retour.
Pluspunten
een zeer duidelijke site voor je derbi onderdelen
Verbeterpuntende verzending is altijd dezelfde prijs ookal is het super licht en klein je betaald nog steeds bijna 8euro verzending zelfs als je iets van 3 euro koopt dat mischien 10gram weegt dat is wel erg jammer
Pluspunten
Goede communicatie wel zelf moeten contacteren om vast te stellen dat de toeleverancier niet geleerd had.
VerbeterpuntenKlanten een compensatie geven als ze zo lang op onderdelen moeten wachten. Ik bestel spijtig genoeg niet nogmaals bij jullie ook al was de rest ok.
Op onze website wordt altijd een verwachte besteltijd aangegeven. Afwijkende besteltijden geven wij altijd per e-mail door. Deze informatie komt van onze leverancier. Check regelmatig je SPAM-box als je geen informatie ontvangt.
Pluspunten
Betrouwbaar en snel.
Pluspunten
Goede en snelle levring
Pluspunten
altijd snelle en correcte levering, en als iets onverhoopt langer gaat duren wordt je meteen en goed op de hoogte gehouden
Pluspunten
Q
VerbeterpuntenPortkosten naar België te hoog
Pluspunten
Alles is echt netjes
VerbeterpuntenHet enige is dat onderdelen echt heel duur zijn en omdat jullie de enige zijn die originele onderdelen verkopen is dat soms niet heel fijn