laatste keer

Onderdeel besteld, wordt de volgende dag geleverd. Echter heel de dag thuis wachten, niemand gezien, zoeken op de computer naar status. Blijkt dat ze al meerdere malen getracht hebben het pakket te bezorgen maar er was niemand? Ze zijn niet eens geweest, 4 dagen later alsnog eindelijk bezorgd. Das toch waardeloos. Bij navraag blijkt dat ze perse een handtekening moeten hebben bij levering. Voor een pakketje van 17€ !! Nee ik bestel voortaan wel ergens anders.

Helemaal top!

toen het bestelde artikel na 4 weken nog niet door de fabrikant was geleverd werd op eigen initiatief een ander, iets duurder artikel voor de zelfde prijs geleverd. Helemaal top!

Superfijn

Actie komt reactie dat is wat de consument wil , en dat hebben jullie waar gemaakt. Ik zou zeggen tot de volgende bestelling. Mvg H.f Heidanus Peugeot Metropolis rijder

snel en eenvoudig

Onderdelen snel te vinden en voor een mooie prijs

Super goede digitale ervaring en snelle levering

Altijd top service, goede voorraad en snelle afhandeling. Proficiat

Super snelle levering

Bestelde items van goede kwaliteit, alles top in orde

Prima afgehandeld

Wel was de doos erg groot voor zat er in zat. Wel goed opgevuld.

Perfect Vlug verzonden Zeer goed service Zeker een aanrader

zeer goed

snele levering van orginele producten!

Bestelde producten prima. Alleen begrijp ik ups bezorgdienst nog niet zo goed. De producten werden bij. Thuis Boeken bezorgd. Ik dacht van thuis.Misschie mijn fout en heb ik Ups nog niet inorde. Verder alles prima . De onderdelen ontvangen. Nogmaals super!

Uistekend

Alle onderdelen paste perfect

Alles top

Snel en goed

Correct, goede prijszetting, vlotte levering.

Makkelijke webshop en snelle levering

Duidelijke webshop en eenvoudig om te bestellen, artikel zoals besteld en snelle levering.

Alles correct afgehandeld en snel verzonden

Ik had onderdelen en een helm besteld voor mijn Vespa LX125 en alles is origineel en zorgvuldig verpakt en verzonden. Ok was de verzending snel en werd het de dag na de bestelling al geleverd. Zeer content van de aankoop. Hier ga ik zeker nog bestellen.

Hele goede service

Ik had een bestelling ontvangen die beschadigd was. Ik heb direct een email gestuurd met mijn klacht, daar werd heel snel op gereageerd. Voordat ik een email had gekregen van Easyparts zag ik in mijn account al dat er een nieuwe werd verzonden . Bedrijf reageert heel snel op emails echt TOP

Super service

Handige website alles snel gevonden . Ook de verzending ging erg vlotjes . Bedankt

Was prima

Netjes gedaan, ga zo door.

Gewoon goed

Ze zijn prijs concurrerend, en snel met leveren.

Zoals ik aangaf ze zijn goedkoop en snel met leveren en vertrouwelijk.

Super goede en snelle afhandeling

Zeer correct en tijdige levering

snel ontvangen

snel ontvangen, heel goed verpakt

onderdelen snel geleverd

Alle onderdelen beschikbaar op één site en dan nog snel geleverd aan een sterke prijs. thanks

Easy!

Uitzoeken, bestellen, en vooral snel ontvangen. Easy!

Netwerk 130

1446 WR Purmerend