Pluspunten
Snelle levering en goeie kwaliteit.
VerbeterpuntenMeer verschillende producten nodig.
Pluspunten
Assortiment orginelen onderdelen groot
Pluspunten
Wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling
VerbeterpuntenZou het niet weten pas voor de eerste keer wat besteld en dat ging goed
Pluspunten
Duidelijke en mooie site. Goede producten die lang meegaan. Alleen de prijs van.originele onderdelen is een beetje hoog en de verzendkosten zijn ook wat aan de hoge kant.
Pluspunten
Duidelijke website. Goede prijzen, snelle levering. Aanrader!!
Pluspunten
Tekeningen zijn keihandig
VerbeterpuntenMaar de onderdelen zijn soms in t spaans
Pluspunten
Rimelige deler
Pluspunten
Snelle levering en hele goede service.
VerbeterpuntenHeb geen punten om te verbeteren.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs en duidelijke website.
Pluspunten
Super snel geleverd, en gewoon goedkoop, wat mij opviel was dat het artikel harstikke netjes verpakt zat waardoor je geen bezorgingsschade krijgt, zeker een aanrader!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Geen problemen prima afhandeling
Pluspunten
momenteel niet
Verbeterpuntenkom je afspraken na en zorg dat alles erbij zit.
Wij begrijpen niet welke afspraken wij niet nagekomen zijn. De klant heeft op zondag besteld. De bestelling is op maandag verzonden en op dinsdag afgeleverd. Volgens onze magazijn scan was de levering compleet. De klant heeft niet gemaild dat er iets zou mankeren.
Pluspunten
Veel op voorraad.
VerbeterpuntenWel belachelijk dat de verzendkosten hoger zijn dan mijn aangeschafte product. Ik kocht een product van €1,50 maar ik moest er €7,95 verzendkosten over betalen. En toen bleek dat het bestelde product niet pasten kon ik het terug sturen, weer verzendkosten betalen en ikzou dan €1,50 terug zou krijgen. MAAR NIET MIJN BETAALDE VERZENDKOSTEN
Deze klant heeft de werkelijke kosten betaald. Naarmate het orderbedrag hoger is kan EasyParts een korting op de verzendkosten geven. Op een bestelling van "slechts" 1,50 euro is dit helaas niet mogelijk.
Pluspunten
Goede prijs, vlugge en correcte levering.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
goed breed voorraad en snel geleverd
Pluspunten
Netjes afgeleverd
Pluspunten
Webshop aankoop: Onderdelen zijn snel te vinden. Originele onderdelen en aanbod van alternatieven, heel goed. Snelle verwerking van de order en snelle levering met track&trace code. Ik ben zeer tevreden
duidelijker aangeven op de site of het nu gaat per stuk aantal of dat het gaat om een setje