Levering kan veel beter. Als is op nalevering staat, niet wachten met de rest te versturen wat wel voorradig is. Nu word het probleem bij de klant gelegd terwijl dit de verantwoordelijkheid van de leverancier is.
Op onze website wordt altijd een verwachte besteltijd aangegeven. Afwijkende besteltijden geven wij altijd per e-mail door. Deze informatie komt van onze leverancier. Check regelmatig je SPAM-box als je geen informatie ontvangt. Deelzendingen worden op verzoek gedaan. Een simpele e-mail aan onze klantenservice volstaat.
Pluspunten
Veel op voorraad. Assortiment zeer groot.
VerbeterpuntenGraag telefonisch contact, afhalen/balie mogelijkheid.
Pluspunten
Originele onderdelen.
Pluspunten
Zeer snelle levering super
VerbeterpuntenGeen ga zo door
Pluspunten
Duidelijke webshop waardoor het eenvoudig bestellen is.
Pluspunten
Goeie handige website doet vooral de naam eer op! "Easy"parts. Alle tekeningen van onderdeel tot onderdeel echt super handig!
VerbeterpuntenGeen tot nog toe.
Pluspunten
uitgebreid assortiment, snelle levering, goed prijzen.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site.
Pluspunten
redelijk groot assortiment tegen redelijke prijzen
Verbeterpuntenbeter het assortiment rangschikken als je op een voertuig zoekt, ik heb laatst een naaldlager besteld van malossi en een luchtfilter van malossi en dat pasten niet. wel weer zonden van de +/- €35 euro zonder verzendkosten.
Je kunt ons voertuigfilter eenvoudig instellen en zo elk onderdeel vinden. Als je twijfelt over het juiste voertuig type, mail ons dan je framenummer en we helpen je verder. Onderdelen/accessoires die je niet op onze website kunt vinden even via de mail melden. Als je toch iets fout besteld kun je dit altijd omruilen.
Pluspunten
overzichtelijk
Verbeterpuntenscherpere prijzen.
Pluspunten
Heel veel op voorraad en snelle levering
VerbeterpuntenHad maar een kleine bestelling wat verzonden kon worden in een kleine enveloppe. Zou ook makkelijk door de brievenbus kunnen. Nu verstuurd in doosje wat eigenlijk teveel geld kost,
EasyParts heeft in het verleden per envelop verstuurd. Een brievenbus zending heeft echter geen Track&Trace. Zoekgeraakte brievenbus zendingen zijn meestal definitief zoek. Dit geeft een enorme vertraging en extra kosten.
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mooie website, prettige interface
Pluspunten
de eerste x hiervan gebruik gemaakt , top , de goedkoopste , niet concureerbaar, zeer vlotte service.
Pluspunten
Levert kwaliteit af