Versturen duurt wel even

Alebij de verpakkingen waren open van mijn onderdelen. De ene lagen alle kleine onderdelen door de hele doos heen. Er zat een gat in de buiten doos gelukkig is er niks naar buiten gevallen daardoor.

Goed en snelle service

Overzichtelijke website, duidelijke communicatie en de bestelde onderdelen waren snel geleverd.

Vlot

Makkelijk en duidelijk

Product zoals omschreven

Vele onderdelen beschikbaar

onderdeel op tijd ontvangen en zeer nette service. Geen klachten hierover.

Goeie prijs snelheid zending goed. niet duurder worden dat is de reden Ik direct op de aankoop ingegaan was.

Super tevreden

Super goede ervaring met easyparts snelle levering toppie

Niet in 1 keer goed

Topkoffer Vespa besteld. In eerste instantie in een verkeerde kleur en bovendien beschadigd. De 2e levering was wel oké. Jammer dat ze zich niet even -simpel- verontschuldigen.

jammer dan

bestelde olie 3dagen levertijd opgave blijkt meer dan een week te zijn

Hele goede ervaring mee. Nadeel is dat als je wat besteld hebt. En je bent wat vergeten en gelijk na je bestelling weer wat besteld 2x verzendkosten moet betalen . Kunnen ze niet zien dat t het zelfde adres is? Maar voor de rest snelle service top.

Correct, snelle levering

Correcte en snelle levering. Goede site.

Sneller levering

Snelle levering en product perfect

Super service

Snelle verzending, als ze een verkeerd artikel opsturen wordt het snel en netjes opgelost zoals het hoort.

Trage levering

Prijzen zijn met veel producten t.o.v. de concurrentie stevig prijzig te noemen, en sommige onderdelen zijn gewoonweg niet op voorraad waardoor de levering in backorder komt te staan! Resultaat is dat de andere onderdelen die wél op voorraad zijn mee gewacht wordt voor verzending zodat alles in 1 keer verzonden wordt. Op deze wijze is de levering van onderdelen niet betrouwbaar en neemt teveel tijd in beslag.

Een Top Website waar je erg duidelijk je producten kan uitkiezen.

Mijn ervaring met Easyparts is echt heel er goed, in mijn geval bestel ik onderhoudsproducten en onderdelen voor mijn Mp3 en kan ik via zeer gedetallieerde tekeningen zelf mijn producten opzoeken en bestellen, maar mocht ik een product zelf niet kunnen vinden dan kijkt de klantenservice graag met je mee om toch alles te kunnen bestellen, is een product op Voorraad dan wordt de bestelling snel en zorgvuldig ingepakt verstuurd. Mocht je toch per abuis iets verkeerds besteld hebben dan mag het weer netjes ingepakt retour gestuurd worden. Vandaar een Top Site.

Mooie pin

Mooie pin

Super service

Ik deed per ongeluk een 2e bestelling, nadat ik hiervan melding maakte werd ik snel verder geholpen en had binnen de week mijn € terug op mijn rekening. TOP TOP TOP

Snel en goed

Snelle verzending, goed verpakt, goed artikel

Zeer goede service en snelle levering

Heb in het verleden regelmatig besteld bij Easyparts. Is altijd goed en zonder problemen, ook retourneren is geen probleem.

Zeer correct bedrijf

Bij bestelling van meerdere artikelen 1 foutief stuk door fout fabrikant. Easyparts oorzaak uitgezocht en onmiddellijk het juiste opgestuurd (kosteloos) Betere service kan niet. Nogmaals bedankt voor de zeer correcte afhandeling van onze bestelling.

Goede klanten sevice

Mijn pakket was door ups op een ander adres geleverd en bij de track & trace stond vermeld : afgeleverd op prive adres Hierna easyparts een E-mail gestuurt met het antwoord dat ze gelijk contact zouden opneme met ups en binnen een paar dagen was het boven water waar mijn pakket heen was en kon ik het als nog ophalen. Heel erg bedankt team easyparts voor de klantvriendelijke service !

snel op goed geleverd

prima en netjes ingepakt bij levering

Fast and good

Fast delivery, original product as website.

Perfekt

Makkelijk kunnen bestellen, volgende dag al in huis en zeer goed ingepakt

Netwerk 130

1446 WR Purmerend