Verbeterpuntengeen
snelheid van leveren voor spullen duurt lang als je iets nodig heb voor reparatie
Pluspunten
Supergoede service nadat stickers beschadigd werden geleverd. Keurig opgelost,nieuwe stickers ontvangen,verzendkosten van retour terug gekregen.
Pluspunten
Gigantisch assortiment Bouwtekeningen van elke scooter Elk boutje en moertje terug te zien in de tekeningen
VerbeterpuntenTelefonisch bereikbaar zijn Meer productinformatie bij onderdelen.
EasyParts gebruikt bewust geen telefoon. In het verleden is gebleken dat telefoongesprekken veel misverstanden/fouten opleveren. Via de mail is duidelijk en snel. Wij antwoorden binnen 2 uur (08:00-17:00 op werkdagen) op e-mails. Controleer, als u geen antwoord krijgt, altijd uw SPAM-box.
Pluspunten
besteld, betaald, en 2 dagen later in huis top
Pluspunten
Snelle levering en goede info
VerbeterpuntenBeter verpakken
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel snel levering betrouwbaar
VerbeterpuntenIets meer uitbreiden van onderdelen zou leuk zijn
Pluspunten
Betrouwbaar,erg belangrijk. Word snel geantwoord op vragen. Vele onderdelen te verkrijgen van goede kwaliteit
Pluspunten
Afspraken na gekomen, a-kwaliteit goederen en een uitstekende communicatie per mail. De prijsstelling is gemiddeld tot gemiddeld-laag. Ik was erg tevreden over mijn eerste aankoop bij Easyparts.
VerbeterpuntenGeen
Als ik iets bestel wat door de brievenbus kan waarom wordt dan even goed in een pakket gepakt wand nu heb ik voor een pakket moeten betalen wat anders aanzienlijk goed koper geweest was
EasyParts heeft in het verleden per envelop verstuurd. Een brievenbus zending heeft echter geen Track&Trace. Zoekgeraakte brievenbus zendingen zijn meestal definitief zoek. Dit geeft een enorme vertraging en extra kosten.