Pluspunten
spullen wel geleverd, website is erg goed
VerbeterpuntenWaardeloos communicatie systeem, geen telefoon nummer ,, geen email adres en contact formulier werkt niet. Krijg melding dat veld ingevuld moet worden, maar veld is ingevuld. en kan zodoende niets versturen en dus geen contact krijgen. Laatsekeer dat ik hier wat bestel
EasyParts gebruikt bewust geen telefoon. In het verleden is gebleken dat telefoongesprekken veel misverstanden/fouten opleveren. Via de mail is duidelijk en snel. Doordat wij gebruik maken van een e-mail formulier komt uw mail direct op de juiste afdeling terecht en kunnen wij snel reageren. Wij antwoorden binnen 2 uur (08:00-17:00 op werkdagen) op e-mails. Controleer, als u geen antwoord krijgt, altijd uw SPAM-box.
Pluspunten
producten van goede qwaliteit of originele.
Pluspunten
alles tiptop in orde
Pluspunten
Snelle levering. Niks om aan te merken. Bestel zeker vaker
VerbeterpuntenOok telefonisch bereikbaar. Zal ideaal zijn reactie op de mail duurt een dag voor simpele vragen zou toch bellen telefonisch makkelijker zijn. Zeker een verbeterpunt !!!
EasyParts gebruikt bewust geen telefoon. In het verleden is gebleken dat telefoongesprekken veel misverstanden/fouten opleveren. Via de mail is duidelijk en snel. Wij antwoorden binnen 2 uur (08:00-17:00 op werkdagen) op e-mails. Controleer, als u geen antwoord krijgt, altijd uw SPAM-box.
Meermaals vraag gesteld voor instructies om aangekochte goederen terug te sturen mits de goederen niet pasten. Ontwijkende reactie en nadien helemaal geen antwoord meer.
Instructies voor retour sturen staan duidelijk op onze website: https://www.easyparts.nl/retour. Onze website geeft zeer duidelijke informatie. Mocht u toch vragen hebben stuur dan gerust een e-mail, wij zullen deze in principe binnen 2 uur beantwoorden(08:00 - 17:00 op werkdagen). Wij hebben op alle e-mails van deze klant geantwoord. Controleer, als u geen antwoord krijgt, altijd uw SPAM-box.
Pluspunten
Steeds topservice !
VerbeterpuntenDoe zo voort
Pluspunten
Te veel om op te noemen.
Pluspunten
Zeer uitgebreide site met gemakkelijke zoekfuncties.
VerbeterpuntenHet samenvoegen van twee bestellingen. In mijn eerste bestelling staat een nalevering dus wacht de gehele bestelling hierop te wachten.
Pluspunten
Erg snelle levering makkelijk bestellen
VerbeterpuntenPrijs en verzending wel wat aan de hoge kant
Pluspunten
Zeer vlotjes geregeld en geleverd
Pluspunten
Niet
VerbeterpuntenZorg voor een telefoon nummer, Zorg dat jullie je dingen op voorraad hebben en als jullie dat niet hebben zeg het dan voordat ik iets bestel dat me 2 maanden duurde voordat het binnenkwam !! en als ik iets bestel om 9 uur en er staat ''vandaag bestelt, morgen in huis'' doet het dan ook daadwerkelijk, maar nee heb 2 dagen lopen wachten.
EasyParts gebruikt bewust geen telefoon. In het verleden is gebleken dat telefoongesprekken veel misverstanden/fouten opleveren. Via de mail is duidelijk en snel. Wij antwoorden binnen 2 uur(08:00-17:00 op werkdagen) op e-mails. Op onze site staat "Voor 15:00u besteld, morgen in huis!". Klant heeft 3 bestellingen geplaatst na 15:00 uur. Deze bestellingen zijn binnen 48 uur geleverd. Eén bestelling is voor 15:00 uur besteld en is binnen 24 uur geleverd. Wij hebben zeer veel op voorraad. Het kan echter altijd zijn dat er iets niet op voorraad is. Dit communiceren wij zeer duidelijk. Het kan altijd voorkomen dat een artikel een langere dan gemiddelde levertijd heeft.
Pluspunten
ze laten je goed op de hoogte
Verbeterpuntensneller verzenden
Pluspunten
Overzichtelijke site
VerbeterpuntenElektro stekkers en verbindingen uitbreiden