Pluspunten
Super behandeld en goeie nazorg. Te lichte kleur kap gekregen en kan zonder problemen worden omgeruild. Top service
Verbeterpunten10
Pluspunten
snelle levering en bijna alles op voorraad tot nu toe geen problemen gehad
VerbeterpuntenTot nu toe een positieve ervaring met dit bedrijf
Pluspunten
Snelle en goede levering, alleen verzendkosten 7.95 kan minder de artikelen die ik bestelde kunnen ook in luchtkusssen envelop kost dan 3.32.
EasyParts heeft in het verleden per envelop verstuurd. Een brievenbus zending heeft echter geen Track&Trace. Zoekgeraakte brievenbus zendingen zijn meestal definitief zoek. Dit geeft een enorme vertraging en extra kosten.
Pluspunten
Had verkeerde spullen besteld of gekregen, mailtje gestuurd,,,,,,direct antwoord gekregen en naar een oplossing gezocht
VerbeterpuntenTelefoon
Pluspunten
De communicatie via mail verloopt perfect. Hier kunnen velen nog iets van leren. Zeer overzichtelijke website. Leveringstermijn weeral goed gecommuniceerd en nagekomen.
VerbeterpuntenZorg dat de geleverde produkten en combinatie van produkten overeenkomen met de voorstelling op de website, zelfs als de toeleverancier de fout maakte.
Dit betreft inderdaad een fout(onvolkomenheid) van de fabrikant. Easyparts heeft dit inmiddels zelf opgelost. Fout van onze toeleverancier is door ons opgelost. Het product is nu compleet, inclusief een duidelijke montage handleiding
Pluspunten
Het is vooral fijn dat de order compleet wordt uitgeleverd. Goede gebruiksvriendelijke website
VerbeterpuntenZorg voor de juiste artikelen die besteld zijn. Korting voor vaste klanten
Pluspunten
Keurig ga zo door..
Pluspunten
Niet de goedkoopste, maar super service en technische tekeningen online!
Pluspunten
goede voorraad, makkelijk zoeken
VerbeterpuntenZorg voor deelleveringen. Heb wederom langer zitten wachten op 2 bouten. Hierdoor ligt mijn project onnodig langer stil dan noodzakelijk.
Deelzendingen worden op verzoek gedaan. Een simpele e-mail aan onze klantenservice volstaat.
Pluspunten
Uitstekende levering!
VerbeterpuntenDe snelheid van de website zelf. Deze zal versneld mogen worden om beter bij de producten pagina's van een bepaald model brommert te komen.
Pluspunten
Goede en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede en correcte levering
Pluspunten
Snelle levering, goede prijskwaliteitverhouding