Een zeer correct bedrijf dat snel reageert op vragen per mail. wel jammer als je een reactie krijgt je daar niet direct op kan reageren maar weer een nieuw formulier moet aanmaken. Retour zenden en creditnota maken-betalen ook zeer snel.
Pluspunten
veel op voorraad en snelle levering. Ook aanpassingen achteraf zijn eenvoudig.
Pluspunten
Netjes en snel ontvangen
Pluspunten
Goede website.
VerbeterpuntenAls er meerdere onderdelen zijn besteld en een is niet op voorraad, de delen die wel voorradig zijn direct leveren. Niet wachten tot het laatste onderdeel binnen is.
Pluspunten
nazorg & garantie zijn netjes geregeld.
Pluspunten
Ze hebben bijna alle originele onderdelen van mijn brommer
VerbeterpuntenSnellere bezorgtijd. Minder bezorgkosten. 8 euro bezorgkosten voor 2 ringetjes van purmerend naar het gooi vond ik erg veel. Maar ik heb het wel gekregen.
Pluspunten
Wat zouden we doen zonder jullie? Uiterst tevreden!!!
Pluspunten
Altijd super service!! Bedankt!
Pluspunten
Online reviews gelezen en die kloppen , ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de verpakkingsmaterialen. J Hovenkamp
Pluspunten
redelijke groot assortiment en site is redelijk overzichtelijk.
Verbeterpunten-De levertijd veranderd soms omdat het later op voorraad is dan verwacht. -verzendkosten van 9 euro belachelijk duur vergeleken met andere sites. -prijs over algemeen aan de hoge kant
Heb er al een mail voor gestuurd maar nog geen reactie gekregen ; er zat een verkeerd stuk in de bevestigingsset!!! waardoor scherm nog niet te plaaatsen is (verbindingsstuk voor spiegel is verkeerde draad !!!)
Pluspunten
Goede voorraad van basics Bestellen vanaf technische tekeningen werkt fijn
VerbeterpuntenPrijzen tov zandri
een doos van 20 op 30 cm voor een schakelaar van 2 op 3 cmm???
Prijs/kwaliteit verhouding kan beter Overzichtelijkheid onderdelen-schema's kan beter