Pluspunten
-goede overzichtelijke website, waar je snel het juiste onderdeel kunt vinden. -snelle levering
Verbeterpunten-van sommige onderdelen was geen afbeelding gemaakt. graag foto's bij de onderdelen en wat meer informatie erover.
kleinere verpakkingen hanteren. kleine onderdelen worden onnodig in grote dozen verstuurd
Pluspunten
excellent
Verbeterpuntenprijzen zijn hoog voor mijn scooter sym euro jet x 2t.elders bv duitsland minder duur.
Pluspunten
Goede en snelle leveringen
Pluspunten
Ze hebben superveel onderdelen voor elke brommer echt super
VerbeterpuntenDe website iets duidelijker maken.
Pluspunten
Snelle levertijd, kwaliteit
Klant heeft op maandagavond een bestelling bij ons gedaan en deze bestelling is de volgende dag (dinsdag) naar hem verzonden. Wij weten dus helaas niet waar de onvoldoende voor snelheid/levertijd op gebaseerd is...
Pluspunten
Ik heb mijn spullen op maandag besteld en dinsdag bezorgd gekregen echt super en heel voordelig en goede kwaliteit rot nu toe een aanrader
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelheid levering van een goed product.
VerbeterpuntenGoede foto's laten zien van het product dat ik kan vergelijken ivm prijs. Nu twijfel ik of ik de juiste beslissing heb genomen. Voor een duurder prijs.
Pluspunten
Prima communicatie.
Pluspunten
prima bedrijf
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
doen wat ze beloven
Verbeterpuntenzoeken op type gaat niet helemaal goed, maar dat is niet overkomenlijk