Pluspunten
Ze hadden per ongeluk een verkeerde accu geleverd. Dit is weer netjes opgelost.
Pluspunten
Erg goede klantenservice!
Verbeterpunten-
Pluspunten
mooie tekening van de brommer in een oog opslag te zien wat je nodig hebt. orginelen onderdelen altijd plus punten.
VerbeterpuntenDe verzendkosten vind ik nog aan de hogen kant.
Pluspunten
Heeft alles voor je scooter
VerbeterpuntenBeschrijvingen mogen uitgebrijder
Pluspunten
Groot assortiment, duidelijke communicatie, goede prijs-kwaliteitsverhouding en snelle levering. Bovendien ook nog een gebruiksvriendelike website.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Ik kan dit bedrijf nog niet goed beoordelen daar ik nog op een bestelling wacht van een spiegel die zelf door easyparts moet besteld worden wegens niet meer in voorraad. Tot tu toe (2 vorige bestellingen) wel heel tevreden.
Pluspunten
Service and communication are good and very fast.
VerbeterpuntenPrice and delivery cost is high.
Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Onderdelen bij bestelling leverbaar , na betaling niet meer vreemde gang van zaken.
VerbeterpuntenBeter aangeven wat wel en niet leverbaar is.
Pluspunten
Snelle levering en een duidelijke site om de juiste onderdelen te vinden en bestellen.
Bezorgkosten verpakking aanpassen per product. Heb 2 stuurslotclips besteld, grote haarspelt, betaal € 7,95 bezorgkosten voor een hele grote doos terwijl gewoon in een envelopje kan met een postzegel.
EasyParts heeft in het verleden per envelop verstuurd. Een envelop zending heeft echter geen Track&Trace. Zoekgeraakte envelop zendingen zijn meestal definitief zoek. Dit geeft een enorme vertraging en extra kosten. Om onze klanten tegemoet te komen draagt EasyParts bij in de verzendkosten naarmate de bestelling groter is. Omdat daarnaast elke bestelling handlingskosten met zich mee brengt zit hiervoor een opslag in de verzendkosten. EasyParts wil geen bestelminimum hanteren.
Pluspunten
VerbeterpuntenHoge verzend kosten overdreven verpakking terwijl het in bobbelplastic enveloppe had gepast
Pluspunten
Gaat zo door en het bedrijf zal zich vergroten.
VerbeterpuntenDe transportkosten kunnen soms lager. Een luchtfilter past ook in een enveloppe.