Pluspunten
Snelle reactie via e-mail.
VerbeterpuntenBij aankoop van in mijn geval een sleutelhanger, ook een optie geven om de verzendkosten lager te houden. In mijn geval € 7,95. De sleutelhanger werd in een enorm grote doos verzonden, als pakketpost, terwijl het gewoon in een envelop door de brievenbus kon.
EasyParts heeft in het verleden per envelop verstuurd. Een envelop zending heeft echter geen Track&Trace. Zoekgeraakte envelop zendingen zijn meestal definitief zoek. Dit geeft een enorme vertraging en extra kosten. Om onze klanten tegemoet te komen draagt EasyParts bij in de verzendkosten naarmate de bestelling groter is. Omdat daarnaast elke bestelling handlingskosten met zich mee brengt zit hiervoor een opslag in de verzendkosten. EasyParts wil geen bestelminimum hanteren.
Pluspunten
snelle levering met overzichtelijke tekeningen.
VerbeterpuntenZuiger bestelt nieuw in doos, maar zaten verkeerde circlips voor de pistonpen bij? Net als de originele uitlaat pakking paste niet, vreemd dat je wat nieuws koopt en het past niet. Dan vind ik het jammer dat ik niet even telefonisch contact kan opnemen met het bedrijf.
Het is inderdaad momenteel niet mogelijk ons per telefoon te bereiken. Alle communicatie gaat per mail-formulier. Op deze manier kunnen wij onze tijd beter verdelen en er voor zorgen dat bestellingen snel verzonden worden. Wij zijn werkzaam van maandag tot en met vrijdag en wij proberen alle e-mail op werkdagen zo snel mogelijk en nog dezelfde dag te behandelen.
Pluspunten
snelle en goeie service. Duidelijke en professionele website. Eenvoudig shoppen, netjes afgewerkt.
Klant heeft naast de automatische bevestiging en verzending e-mails geen extra contact gehad met onze klantenservice. Wij weten dus helaas niet waar de 5 voor personeel en kennis&vakmanschap op gebaseerd is...
Pluspunten
Zeer duidelijk
Pluspunten
Betrouwbaar en snel.
VerbeterpuntenOnderdelen op voorraad hebben. Verzendkosten zijn redelijk hoog.
Pluspunten
Grote keuze uit originele onderdelen met een snelle en correcte levering.
Pluspunten
Een week gewacht op het produkt maar ze gaven wel de vewachte datum aan dat het geleverd zou worden. Prima en dat was ook zo.
Pluspunten
Snelle levering en originele spullen en goedkoop
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Na te lange levertijd, toch de passende onderdelen gekregen.
VerbeterpuntenHet taalgebruik in de mailing, mag iets vriendelijker.
Pluspunten
While waiting for a back order, i could check on the site to see the expected arrival date. I also received a email when the expected date was delayed. This is good communication.
Pluspunten
beter en sneller kan volgens mij echt niet ! hoedje af !
Verbeterpuntengeen idee gezien alles perfect verloopt !