Pluspunten
Als product niet in stock is gelieve dit op de website te zetten, bij mij was dit niet het geval en heb meer dan een maand moeten wachten.
Direct na het bestellen heeft de klant een bevestigingsmail ontvangen waarin aangegeven werd dat levertijd ongeveer 1 week zou bedragen. Helaas is in de praktijk gebleken dat dit opgelopen is tot ruim 3 weken. De levertijd welke wij bij producten en in onze bevestigingsmails aangeven is een indicatie. Wij zijn, wanneer we producten niet op voorraad hebben, afhankelijk van de leversnelheid van onze leveranciers.
Pluspunten
Goedkope producten. Handige website.
VerbeterpuntenKleinere dozen gebruiken wanneer dat mogelijk is.
Pluspunten
Snelle levering, snelle reactie op vragen over het geleverde product.
VerbeterpuntenOok telefonisch bereikbaar zijn.
Pluspunten
correcte en snelle levering
Het betalings systeem is waardeloos. Schakel een knop in om op te klikken om te kunnen betalen. Bijv. met iDeal. Ik heb lang moeten zoeken om te kunnen betalen. Ik begreep er helemaal niets van. Elk bedrijf heeft een betaal link.
Wij begrijpen bovenstaande opmerking niet. EasyParts heeft een eenvoudig en duidelijk betaalsysteem. Maandelijks betalen duizenden klanten zonder problemen. Ook hier geldt weer: heb je vragen, neem contact op met onze klantenservice. Zij reageren snel en lossen elk probleem voor je op.
Pluspunten
Alles verkrijgbaar
snellere levering mogelijk met postnl .graag geen ups gebruiken aub .dit is een k*tbedrijf in belgie.
Pluspunten
ik miste wat afdekdopjes bij mijn bestelling, die waren de dag erna geleverd zonder gezeur. top service dus.
Pluspunten
snel en prijs/kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
Snelheid/kwaliteit
VerbeterpuntenGeen