Pluspunten
gewoon klasse
Pluspunten
SNELLE LEVERING MOOI MATERIAAL GOEDE INFO OVER HET VERZENDEN
Pluspunten
Zit je met een vraag stel ze gerust en je hebt een snelle reactie weer met het product dat je zoekt. Heel tevreden echte aanrader
VerbeterpuntenMomenteel niets om te melden dat beter kan alles is goed zoals het is.
Pluspunten
Er werd vrij snel contact opgenomen om te zeggen dat een bepaald onderdeel niet meer leverbaar was. Het bedrag werd ook meteen teruggestort.
VerbeterpuntenIk heb in mijn jeugd veel onderdelen hier besteld en nooit problemen gehad.
Pluspunten
Onnodig hoog prijsnivo van std artikelen als pakkingen, silentblocks, lager etc. Voor de originele onderdelen een goed adres.
VerbeterpuntenVerbeter (normaliseer) de prijzen van de gewone artikelen zodat ik deze gelijk mee kan bestellen en niet naar een andere winkel moet. Voorbeeld Transmissie deksel pakking peug staand. kost 1-2 euro,.... bij EasyParts 8+euro. Als iemand alleenpakkingen besteld kan dit gewoon in de brievenbuspost,... en daar hoeft echt geen doos omheen. Stukje flexibiliteit. Ik beveel jullie alleen aan vanwege de Originele onderdelen,.. helaas.
Pluspunten
Laten weten dat de producten nog niet geleverd kunnen worden , Maar, wordt daarna heel snel geleverd , zelfs voor de Datum, geweldig
VerbeterpuntenHet beter aangeven als een product besteld wordt , als het gaat om 1 van en onderdeel of twee voor een.
Pluspunten
Betrouwbaar en behulpzaam
Verbeterpuntenheel kleine bestellingen (enkele ringen of schroefjes) kunnen ook verstuurd worden in kleinere enveloppen tegen lagere verzendkosten.
Pluspunten
Alle tekeningen van de onderdelen staan online, waardoor het makkelijk is om te zien welke onderdelen je nodig hebt.
VerbeterpuntenNiet altijd duidelijk wat de hoeveelheid is van de onderdelen. Voorbeeld is dat wij een kettingspanner besteld hebben, waarbij de naam deed vermoeden dat het een set was van 2 kettingspanners. Na het bestellen blijkt het een enkele kettingspanner te zijn. Dit was niet duidelijk....
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke exploded view op de website. Veel onderdelen voorradig.
Pluspunten
VerbeterpuntenBoven 50 euro gratis versturen...
Klant laten weten hoe lang de lever tijd is (in mijn geval zeker 1,5 maand). Ik heb zelf een e-mailtje gestuurd en daarop kreeg ik te horen dat het om een luchtfilter die veel later kwam. Daar voor wist ik niets 'pakket staat deels klaar voor verzending' als mij meteen werd verteld hoe en wat had ik zeker weten de spullen binnen een week gehad. Nu duurde het alsnog bijna 1 maand!
Pluspunten
Goed kon ales vinden
VerbeterpuntenMoest teveel vezending betaalen voor iets van 5 euro de verzending was duurder dan de besteling