Pluspunten
snelle levering van een goed product.
Pluspunten
Geen punten
?
Pluspunten
De website is verhelderend je vindt makkelijk je onderdelen dmv microfiches die je kan kiezen per bedrijf.
VerbeterpuntenDe snelheid van de levering naar België we hebben drie dagen moeten wachten. Terwijl het bij andere Nederlandse bedrijven soms de dag erna al aankomt.
Pluspunten
Goed bedrijf
VerbeterpuntenOok meer onderdelen peugoet citistar bij komen
Pluspunten
Snelle levering, ondanks dat niet de aantallen op voorraad waren.
Pluspunten
Snel en volgens afspraak.
Klant heeft naast de automatische bevestiging en verzending e-mails geen extra contact gehad met onze klantenservice. Wij weten dus helaas niet waar de 4 voor het personeel op gebaseerd is...
Op onze website wordt voor elk artikel vermeld of het op voorraad is. Artikelen die niet op voorraad zijn worden door ons direct besteld bij de leverancier en de klant krijgt informatie hierover per e-mail. De levertijd welke wij bij producten aangeven is een indicatie. Wij zijn, wanneer we producten niet op voorraad hebben, afhankelijk van de leversnelheid van onze leveranciers. Helaas is in dit geval gebleken dat dit opgelopen is tot 4 weken.
Pluspunten
Vlotte levertijd en geld waardig
VerbeterpuntenMeer aerox onderdelen verkopen
Pluspunten
Mooie producten, vooral orgineel
VerbeterpuntenAllemaal aan de hoge kant (prijs)
Pluspunten
Snelle levering, ruim assortiment
VerbeterpuntenVerkoop onderdelen als een totaal pakket, heb bij jullie onder andere een kickstartpootje gehaald, die kreeg ik inderdaad binnen maar zonder bevestigingsboutje. Bevestegingsboutjes en ect. Zijn meestal wel onderdelen die je bij je onderdeel verwacht.
Originele onderdelen worden altijd aangeboden via "exploded view tekeningen" zoals de fabrikant ze aanbiedt. Het is onmogelijk en bovendien onwenselijk om daar van af te wijken. Niet iedereen zal behoefte hebben aan een set. Er zijn ook mensen die het liever los bestellen zodat ze niet verplicht zijn artikelen mee te bestellen die nog niet vervangen hoeven te worden. In dit geval de bout om de kickstartpedaal mee vast te zetten.
Pluspunten
Snelleengoede service
Graag telfoonisch bereikbaar zijn.
enkel per email formulier .... soms moet je een mail met attachments kunnen sturen of gewoon kunnen bellen bellen
Pluspunten
Goedwerkende site met een ruim assortiment. Prijs kwaliteit is uitstekend