kleine pakking in hele grote doos,had volgens mij ook in andere verakking in de briefenbus gekunt,en dan goedkopere verzend kosten,die zijn wat duur op een pakking van een euro
Pluspunten
zal het zeker aanbevelen aan anderen
Pluspunten
snelle levering,goede info waar het pakje zich bevind en wanneer geleverd
Heel erg traag
De levertijd welke wij bij producten aangeven is een indicatie. Wij zijn, wanneer we producten niet op voorraad hebben, afhankelijk van de leversnelheid van onze leveranciers. Helaas bleek de leverancier van dit product een leveringsprobleem te hebben waardoor de levering helaas langer dan gewenst op zich heeft laten wachten.
Pluspunten
Snelle vlotte levering
Verbeterpunten/
Pluspunten
Een goede en snelle levertijd
Pluspunten
Ondanks de order fout gelopen is bij ups ! Heeft de firma toch nog moeite gedaan om order tijdig te verkrijgen ,maar helaas
VerbeterpuntenZal nooit nog een order plaatsen met ups , na 9 dagen nog geen bestelling aangekregen , voortaan met Post NL
UPS heeft bij ons aangegeven dat de uitgestelde levering in samenspraak met de klant in geweest. UPS heeft een mail gestuurd met de mogelijkheid om de levering te plannen maar mogelijk is deze in de spambox van de klant gekomen waardoor er een miscommunicatie ontstaan is. Uiteraard zullen wij de opmerking van deze klant meenemen in de beoordeling van UPS.
Pluspunten
Nette meldingen en nog nooit een bedrijf gehad dat zo op tijd het product levert.
Pluspunten
Snelle levering Juist en origineel onderdeel Snel communicatie Heel goede garantie belofte en komen dit ook na!!!
VerbeterpuntenGeen op te sommen alles tip top!!
Pluspunten
U verkoopt wat ik zoek
VerbeterpuntenType motorscooter kunnen zoeken op kenteken
Pluspunten
Duidelijke website, Snelle levering (volgende werkdag !)
Pluspunten
Goede producten, snelle en vlotte levering, goede communicatie ivm. beschikbaarheid en levering bestelling
Verbeterpuntenin mijn geval zo laten alles is ok
Pluspunten
Ideaal Niet
VerbeterpuntenNee