Pluspunten
Vlotte afhandeling Snelle levering Goed opvolgbaar
Pluspunten
snelle en duidelijke reactie op e-mail en snelle levering
Verbeterpuntenop het moment geen idee
Pluspunten
De enige bedrijf die dit product heeft om het te bestellen
Pluspunten
Alles is goed
VerbeterpuntenDie zijn er niet
Pluspunten
goed verpakt.
VerbeterpuntenKleiner verpakking????
Pluspunten
Extra service ivm onbekende remblokken
Verzendkosten naar België aan de dure kant.
Pluspunten
BEDANKT OM HET LATEN TE WETEN TOF
VerbeterpuntenZO SNEL MOGELIJK OPSTUREN.
Klant heeft bestelling in het weekend bij ons ingevoerd en deze is op de eerst volgende werkdag naar de klant verzonden. Helaas heeft onze transporteur deze niet bij de klant kunnen afleveren en is de bestelling weer bij ons retour gekomen. Zodra wij van de klant vernomen hebben wanneer en waar hij de bestelling alsnog geleverd wenst te hebben zullen wij uiteraard de bestelling nogmaals bij onze transporteur aanleveren.
Pluspunten
Snelle levering duidelijke site.
VerbeterpuntenTransport kosten drukken door brievenbus post voor kleinere onderdelen toe te passen of Kiala?
Pluspunten
W
VerbeterpuntenW
Pluspunten
stipt
Verbeterpuntenprijs
Pluspunten
Prima service, duidelijke uitleg op de site(met tekening) wat wil je nog meer.
Verbeterpunten-----------
Pluspunten
Fast shipping, fast reply
VerbeterpuntenCould not find a button to change language
Pluspunten
Snelle levering en groot assortiment
VerbeterpuntenTelefonisch bereikbaar zijn. ( desnoods een betaal nummer) Betere omschrijving producten (wat je allemaal krijgt)
Pluspunten
snelle levering, goede website waarbij je kunt filteren op merk en type scooter. Erg leuk, een magazine bij de levering!
Verbeterpunten-
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpuntenmisschien een chat met ons zou handig zijn want er zijn zoveel stukken waardoor je u al snel kunt vergissen
Pluspunten
Sbeleid levering
VerbeterpuntenLevering was niet aangekomen op afgesproken datum
Klant heeft bestelling op de avond gedaan en de volgende ochtend is deze verzonden. Klant is hiervan via de e-mail op de hoogte gebracht. Vanaf het moment dat wij de bestelling aan de transporteur overdragen hebben wij geen invloed meer op de levertijd.
Pluspunten
Goede producten plus als extra een magazine gekregen.
VerbeterpuntenWeinig, misschien de levertijd wat korter.