Gebruiksaanwijzing in Nederlands
Pluspunten
Goede producten en vlotte levering
Pluspunten
Ondanks dat Easyparts niet telefonisch te benaderen is, blijkt de communicatie honderd procent mee te vallen. Mailtjes worden snel beantwoord, zonder kortaf te zijn. Ik ben al jaren klant, tot nu toe altijd naar volle tevredenheid.
VerbeterpuntenEen chatmogelijkheid zou een welkome aanvulling op de communicatie zijn, zonder dat men dan telefonisch van het werk wordt gehouden. Verder is het handig dat als een artikel later wordt verstuurd, er ook een mailtje wordt gestuurd DAT deze is verstuurd. Nu ontving ik alleen een mailtje met factuur. Ik weet wel hoe dat zit, maar nieuwe klanten zouden het als negatief kunnen ervaren.
Pluspunten
Overzichtelijk, makkelijk te bestellen.
Verbeterpuntenlevertijd van bepaalde producten verbeteren.
Pluspunten
Goede technische tekeningen
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Je wordt per e-mail op de hoogte gebracht wanneer het nog te leveren onderdeel voorradig is en dus wordt verzonden
Pluspunten
ga zo door
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Helemal perfekt!
Pluspunten
goed bedrijf vind de technische tekeningen handig zo kun je snel het juiste onderdeel zoeken
Verbeterpuntenvind de prijs van sommige onderdelen iets te hoog
Ik had een ander afleveradres op gegeven. Ze hebben getracht te leveren op het factuuradres waar niemand thuis was. De derde keer ben ik thuis gebleven en heb het ontvangen.
Pluspunten
rappe service
Verbeterpuntenzou niet weten wat beter kan
Eventueel nog kunnen bij bestellen voor het verzonden wordt