Pluspunten
Super snelle levering, correcte beschrijving van producten, etc.
VerbeterpuntenSite duurt vrij lang om te laden wanneer de filter aanstaat.
Pluspunten
Netjes duidelijk en betrouwbaar.
Pluspunten
Uitstekende service. Bestelling geplaatst en kort daarna aangepast d.m.v een mail. Vrijwel direct op gereageerd en alles correct aangepast.
Pluspunten
Gewoon doorgaan; perfect.
Pluspunten
Veel onderdelen op voorraad en leverbaar
Pluspunten
Product voldoet uitstekend. Beschrijving, beeld komen overeen met werkelijk product. Per mail op de hoogte over de staat van je bestelling. Track en Trace code.
VerbeterpuntenLevering van product duurde in mijn geval best lang. Kan misschien komen doordat ik een oudere aprilia replica bezit en geen gangbare scooter.
Pluspunten
Al een paar items aangekocht, Altijd tevreden. Maar na laatste bestelling die niet nieuw bleek te zijn is alle vertrouwen verdwenen srry
VerbeterpuntenEr wordt 3€ korting beloofd als je de goederen zelf gaat ophalen bij ups punt, Goederen op eigen kosten moeten terugzenden ,16€ uit eigen zak. Dus 19€ verlies, gevraagd achter commerciële compensatie , geen antwoord. Conclusie, NOOIT MEER!!!!
Deze klant heeft zich niet aan de retouren- procedure gehouden waardoor vertraging in de afhandeling is ontstaan. Deze klant heeft, net als alle andere klanten, keurig zijn geld en/of verzenkosten teruggekregen." EasyParts levert altijd nieuwe producten. Het kan wel zijn dat de verpakking geopend is geweest omdat een andere klant het product heeft teruggestuurd.
Pluspunten
alles netjes en correct
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
nakomen op afspraak
Pluspunten
Zeer goede service tijdens en na de aankoop en zeer klantvriendelijk
VerbeterpuntenPrijzen zijn aan de hoge kant
Pluspunten
snel
VerbeterpuntenEerlijkheid
Hallo, Jammer dat u dit niet bij ons gemeld heeft, dan hadden we het op kunnen lossen. Het per ongeluk versturen van een verkeerd gekleurd lampje heeft naar onze mening niks te maken met oneerlijkheid. Als u contact met ons opneemt zullen we onmiddelijk de juiste lampjes versturen. Vriendelijke groeten, Easyparts
Pluspunten
verder keurig hoor goede communicatie. toch een gevoel dat men zijn best ervoor doet.
Verbeterpuntentegenvaller is als je beloofd vandaag besteld morgen in huis dan blijkt dat na betaling het product niet op voorraad is dan is dat een teleurstelling. achter af ging het alsnog redelijk vlot maar het is niet conform de afspraak. zeg het dan voor het betalen. bedankt voor de feedback
Pluspunten
Nalevering was sneller dan ik had verwacht.
VerbeterpuntenHet afsturen van producten die op voorraad zijn mag wel sneller.
Pluspunten
Goede levering Goede kwaliteit
VerbeterpuntenPrijzen zijn nogal hoog Veel onderdelen niet meer leverbaar
ik vind het triest dat een levering dat in een lucifers doosje past 2 haakse ventielen tnt chroomm43.0413 en dan in een doos waar 5 killo in past wordt verzonden had ook in een envelop met noppen folie gepast is dan niet te begrijpen om ook nog eens 7.95€ te vragen op dit punt ben behoorlijk benadeelt gaarne een reactie van U kl nummer 3994809 bestelnr 3207769
Pluspunten
goede duidelijke site en veel artikelen