Makkelijk de juiste onderdelen.

Als particulier gemakkelijk de juiste onderdelen besteld en geleverd gekregen. top.

Goede kwaliteit snelle levering

Mijn sym mio 100cc spruitstuk was binnen 1 dag geleverd wat goed is en hij is van kwaliteit, echter stuurde ik eerst een mail of hij op vooraad was, het bericht dat ik terug kreeg was 2-4 dagen levertijd, toch maar bestelt en toch de zelfde dag nog verzonden.

Easyparts top , UPS FLOP

Bestel al jaren onderdelen bij easyparts en altijd super ! Enige minpunt is dat het nu met ups verstuurd word en dat werkt niet zo super .. Hele dag vrij genomen en niemand aan de deur geweest en via hun track en trace vernomen dat er niemand thuis was en het pakket bij een afhaalpunt bezorgd is. Eenmaal bij het pakketpunt zei de medewerker dat hij altijd boze klanten aan de balie krijgt en de bezorgers 5 pakketten bezorgen en dan de rest aan het einde van de dag bij hem dumpen ! Geen blaam aan easyparts maar stap aub over naar een betrouwbare pakketdienst .. dit doet toch af aan de service .

Slechter kan het niet

Bezorging te laat niet compleet

Bestelling gedaan en gekregen

Vrijdag besteld en maandag in huis

Alles was netjes en snel geregeld

Onderdelen uitgezocht, besteld en binnen een dag had ik alles in huis

Bestellen prima, de levering is ruk

Bestellen ging allemaal prima... maar het leveren... pfff zou een andere gaan kiezen want dit kan niet...

Snel geleverd en top communicatie

Een onderdeel was niet op voorraad, hebben ze een alternatief onderdeel opgestuurd en de meerprijs van het niet voorradige onderdeel vergoed. Ben niet anders gewend als top service van Easyparts. Al jaren lang klant.

Zeer snelle levering

Echt een TOP site om onderdelen te bestellen, de respons op vragen via mail is echt snel, alsook de verzending van de bestelde onderdelen, altijd juist en een super snelle levering. Ik zou zeggen doe zo verder.

Met jullie heel goed

Jammer dat ups -zijn leverings afspraken niet na komt heel teleurstellend Freddy

19 december besteld en nog steeds niets ontvangen

Melding van pakketdienst dat bestelling onderweg was, maar zou zijn geweigerd door ontvanger. Het is niet waar, Er is niemand bij mij aan de. deur geweest. Je kunt niet telefonisch contact opnemen, waardeloos.

geweldig

alles is heel duidelijk aangegeven. heel fijn!

snel en goed op tijd geleverd

product is van goede kwaliteit

UPS heeft hem niet geleverd.

UPS heeft hem niet geleverd. En ook niet bij mijn voordeur. Echt slecht. Hij is afgeleverd aan de kamperfoelie 62 in Oldenzaal. Ik hoop dat hij nog geleverd wordt. Ik begrijp niet dat jullie met ups zaken doen. Met vriendelijke groet. Tamara Witten

snelle bezorging

goed prijs /kwaliteit verhouding

zeer goed

EasyParts heeft gezorgd dat de uitlaat snel en met zorg opgestuurd werdt. alleen jammer dat het door UPS bezorgd zou worden, maar EasyParts zelf is super.

Bijna goed

Olie filter besteld, snel geleverd alleen verkeerde filter.

Product teruggestuurd en netjes mijn geld terug gekregen op de portokosten na. Wel is het jammer dat je alleen met e-mail contact kan krijgen. Dat kan als onprettig worden ervaren. Verder ben ik tevreden.

Compleet!

Simpel te bestellen en snel bezorgd. Ondertussen uitstekend op de hoogte gehouden wat betreft de verzending.

snel geleverd goede prijs

snel geleverd goede prijs

goede kwaliteit snel geleverd

artikelen goede kwaliteit en snel geleverd

ga zo door

nvt

Leverbaar = echt leverbaar en snel!

Al sinds ik met 50cc scootertjes rij bestel ik mn spullen hier. Van zowel onderhoudsgerelateerde zaken als opties, leukigheidjes en wisselstukken bij schade. Na 3 jaar stilstand heb ik mn ouwe Sportcity 125 eens uit z'n hoekje opgegraven om weer op orde te zetten met oog op opnieuw berijden. Al het materiaal wat ik nodig had vond ik makkelijk via technische tekeningen op de website, de leveringsindicaties kloppen als een bus en de levering is nog eens sneller gegaan dan ik dacht! Originele onderdelen zoals een simpel stuk plaatwerk wat je niet snel stuk verwacht te gaan, gewoon op voorraad. Heerlijk!

Netwerk 130

1446 WR Purmerend