Pluspunten
Snelle levering Product snel te vinden in webshop
Pluspunten
de onderdelen zijn makkelijk te vinden door alle categorieën.
Verbeterpuntenzijn er niet
Pluspunten
Overzichtelijk en compleet.
Pluspunten
snelle levering, ook van originele onderdelen
Verbeterpuntenben tevreden
Pluspunten
Snelheid van levering. Maar als het verkeerde product is heb je er ook niet veel aan.
VerbeterpuntenNiet proberen mensen op te lichten,
Deze klant heeft zich niet aan de retouren- procedure gehouden waardoor vertraging in de afhandeling is ontstaan. Deze klant heeft, net als alle andere klanten, keurig zijn geld teruggekregen. Van oplichting is dus geen sprake....
Pluspunten
Ik bestel voor mijn scooter altijd originele onderdelen om deze in goede conditie te houden, of voor upgrades. Bij easyparts kan ik aan de hand van schema's precies zien welk onderdeel ik nodig heb en dit bestellen. Levertijd is altijd zeer snel mits op voorraad.
VerbeterpuntenEventueel voorraad, een originele bok voor een zip2000 lijkt me een veel besteld artikel.
Pluspunten
Al 10 tal keer besteld, altijd alles goed verlopen, top site. Bij de laatste bestelling hadden ze zelfs 6 bouten in plaats van 5 geleverd, helemaal top!
Pluspunten
Snelle levering eens stukken binnen zijn
VerbeterpuntenStukken rapper bestellen zoda mensen niet zolang moeten wachten.
Pluspunten
correct en snel en zeer duidelijk
Verbeterpuntenmss meteen de prijzen inclusief btw plaatsen. mensen die dit niet weten verschieten soms van de prijs bij afrekening
Pluspunten
snelle levertijd
VerbeterpuntenDe niet in voorraad spullen versnellen