Pluspunten
Alles verkrijgbaar
Pluspunten
Pluspunten
Zeer compleet assortiment, waar vrijwel alle onderdelen te vinden zijn. Heeft eigen voorraad, dus snelle levering.
VerbeterpuntenVerzendkosten en meer universele / replica alternatieve onderdelen
Pluspunten
Enkel positieve ervaring!vrijdag besteld maandag in huis! Topkwaliteit yasuni uitlaat besteld aan €85 goedkoper dan in mijn plaatselijke shop!!
Pluspunten
Pluspunten
Zoeken op originele onderdelen
VerbeterpuntenVerzendkosten. Uniek dat je bij online kopen nog (zulke hoge) verzendkosten betaald
Pluspunten
Veel en mooie originele onderdelen.
VerbeterpuntenWeet niet.
Pluspunten
snelle leverling betrouwbaar
Verbeterpunteniets meer korting codes geven voor alle artikelen variateur niet zomaar op het karton leggen en dan papier erboven op het zou beter zijn als andersom was.
Pluspunten
Snelle levering en grote verscheidenheid van producten
Pluspunten
Veel onderdelen in hun assortiment
VerbeterpuntenMeer op de hoogte houden van de status van de bestelling als er bestelde onderdelen niet op vooraad zijn
Pluspunten
Veel producten op voorraad en snel geleverd.
VerbeterpuntenDe verzendkosten zijn heel hoog. Laatste keer had ik een spiegel houdertje besteld, die makkelijk in een envelop past. Maar wordt in een grote doos gedaan. Bestelling was 12€ + 7.95 verzendkosten.
Wellicht ook voor gewone motorfietsen onderdelen leveren
Pluspunten
Accuraat.
Pluspunten
prima communicatie (per mail) indien een product wat later geleverd wordt
Verbeterpuntenprima ga vooral zo door en blijf innoveren
Pluspunten
Snel geholpen indien je een vraag hebt heb je dag er na antwoord met de juiste link van het onderdeel dat je zoekt.
VerbeterpuntenHeb eigenlijk niets om te verbeteren.
Pluspunten
Ik kan weinig oordeel geven, heb pas de onderdelen geleverd gekregen en dienen nog te worden gemonteerd. Pas dan kan ik oordelen of alles klopt met de beschrijving in de catalogus volgens model en kan ik pas weten of de service naderhand vlot verloopt indien onderdelen niet stroken met wat ik heb besteld volgens cataloog.
VerbeterpuntenMening vragen na twee weken en niet twee dagen na levering, na montage van onderdelen weet je pas of alles klopt volgens bestelling en conform is met de motor.