Pluspunten
Foute onderdelen besteld, goede onderdelen vermeld in mail verschil betaald en zijn onderweg, op initiatief, kei
Pluspunten
Zeer gedetailleerde tekening van de te bestellen artikelen! Zeer snelle responstijs van klantenservice!
Pluspunten
goed en betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen kenbare verbetrings punten
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenBijna niet mogelijk om dit bedrijf te contacteren, als het dan uiteindelijk lukt om een mail te sturen antwoorden ze niet, ik heb reeds 3 keer gevraagd om de Facturatie gegevens van de facturen op mijn bedrijf te veranderen maar ik krijg geen antwoord, net zoals op mijn vorige mails, kan je mij feedback geven aub?
Hallo, ik denk dat onze e-mail in uw spamfilter blijven hangen. Graag controleren. Vriendelijke groeten, Easyparts
Pluspunten
De levering was snel en mijn bestelling is niet beschadigd.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment op scooter gebied. Snelle en correcte service
Pluspunten
Goede website snelle levering makkelijk betalen
Zorg dat je telefonisch bereikbaar bent! Geen tel is killing voor je bedrijf.
Pluspunten
Ik ben zelf nog best wel een noob op het gebied van scooters en heb daarom veel vragen deze worden vaak snel en netjes beantwoord via mail
VerbeterpuntenVertel wat meer over het product niet overal staat even veel bij om maar een voorbeeld te geven is of een uitlaat hoog toerig of laag toerig is en hoeveel pk een cilinder kit ongeveer produceert :)
Pluspunten
overzichtelijk en duidelijk
Verbeterpuntentelefonische klanten service
Pluspunten
Overzichtelijke website, exploded views maken het easy om onderdelen te vinden. Levering keurig op afgesproken dag en tijd.
Pluspunten
Super snel geleverd!!!
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
Verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle correcte levering. Product 100% zoals beschreven.
Pluspunten
Betrouwbaar,goedkoop
VerbeterpuntenGeen tracker gekregen Niet alles is in stock.Website verwittigt u wel.
Pluspunten
Bestel hier al jaren mijn onderdelen voor diverse scooters. Hebben een ruim assortiment en een zeer snelle levering.
VerbeterpuntenAanbod onderdelen voor oudere modellen wordt schaars qua vervangingsdelen van derde partijen. dit is jammer. 2 takt is nog niet dood ook al stoppen ze met verkoop per 01-01-2018 in de scooter winkels op de 2e hands markt zal dit nog wel een jaar of 6 a 7 doormodderen.