Goede kwaliteit

Ik heb goede ervaringen met EasyParts, ze nemen hun klanten serieus en komen met goede oplossingen

Snel geleverd en mooi verpakt...

Alles was top, snel geleverd ,correct..

Snel geleverd, eerlijke prijs, topbedrijf hoor ik van alle kanten, alleen maar lof!

""

Ik snap er niets meer van

Jullie vragen een beoordeel terwijl ik nog niets ontvangen heb , ik had een benzine tank en een benzine kraan besteld over drie a vier maanden , jullie hebben mij altijd goed op de hoogte hierover laten weten totdat ik gevraagd heb om de benzine tank te annuleren en dat je de kraan mocht opsturen , maar ik heb intussen nog altijd niets ontvangen . MVG Rene

Goede producten voor mooie prijs

Goed snel betaalbaar

Goed snel betaalbaar

Goede service en snelle levering!

Producten volgende dag geleverd en contact met de klantenservice ook zeer goed.

Duur en nog niks ontvangen

Mijn levering ging vrijdag 30 december plaatsvinden voor het eind van de dag, ik heb niks ontvangen en nu krijg ik een opmerking op de track en tracé: leverdatum wordt spoedig doorgegeven, mijn geld ben ik wel al kwijt en mijn voertuig staat stuk in de garage voor het nieuwe jaar, waarschijnlijk kan ik nog importtarieven betalen ook na de belachelijke dure verzendkosten die verdubbeld zijn in 6 maand tijd wat maakt dat mijn onderdelen nu het dubbele kosten als bij de dealer hier terplaatse dit bovenop de stress of ik ze al dan niet ga ontvangen en de lange levertermijn… volgende keer koop ik mijn onderdelen hier terplaatse betalen en direct ontvangen.

Snel en correct

Super service/snel en correct.

Super service/snel en correct

Op voorraad . Dus niet !

Vervanging voor benzinetank voor werkplaats . Op GOOGLE staat deze als leverbaar . Op de website , twee weken levertijd . blijkt na vier weken dat er nogmaals zes à zeven weken gewacht moet worden . Dat vind men service . Niet even aan de klant vragen of hij wil wachten , of dat ze de andere bestelde onderdelen al moeten opsturen . 150.000 onderdelen op voorraad bestaat dus echt niet , maar het klinkt zo lekker . De tank heb ik dus laten vervallen (was ergens anders ook goedkoper) .

Gewoon top!

Goed advies en snel in de communicatie!

Goede communicatie en mooie prijs

Van te voren werd aangegeven dat het wat langer ging duren. Na een vraag naar de status van de bestelling werd er duidelijk en eerlijk gecommuniceerd. De prijs van het product was goed!!! Zal zeker weer hier bestellen.

Jullie dienst werkt goed, helaas heb ik zelf mijn pakje bij een afhaalpunt gaan halen.

Ups werkt niet correct, pakje mocht bij mij thuis geleverd worden. Ups krijgt een slechte score van mij.

Duidelijk voor de juiste stukken weer te vinden en te bestellen op jullie site en een snelle leveri

Na anuleren van 1 product was de bestelling en de teruggave snel in orde top site echt top.

Snelle levering r u i m assortiment en service zoals het hoort

Product Snel geleverd

Fantastisch geholpen!

Snelle levering en er werd direct gereageerd op mijn mails! Zeer goed geholpen en de klant is bij EasyParts nog koning, tenminste dat is mijn ervaring!

Top zaak

Twee vinger handschoenen besteld maat s en m en zeer snel ontvangen en goed op de hoogte gehouden via email. O ja de handschoenen bevallen prima.

Super bedrijf

Ik heb al veel spullen bij Easy parts besteld. Ik ben er erg over te vreden. Ze verzenden snel er staat goede info op de website ze zijn telefonisch en per mail snel te bereiken. Er zijn hoofdzakelijk 2 bedrijven waar ik bestel. Bij Easy parts en Jos Dijkman.

Zeer tevreden! Aanrader deze webshop

Snelle levering van mooie originele onderdelen voor mij fxr 180. Deze webshop is een aanrader!

Uitstekende klantenservice

Heb een bestelling geplaatst allen kwam niet compleet geleverd. Een e-mail sturen over de probleem. Binnen een dag kreeg ik reacties met als ze gaan regelen. als het compleet wordt geleverd zonder Exstra koste mee te brengen. En een excuses er bij. Fijne service.

Teleurstellend

Bij bestellen van 2 banden wordt een levertijd van 5 dagen aangegeven, dat dit 2 weken wordt snap ik allemaal maar dat het al met al wel een week of 6 a 7 geduurd heeft is erg treurig.

Zaterdag al geleverd ipv maandag, vrijdag besteld.

Netwerk 130

1446 WR Purmerend